Στα δύσκολα τα κορίτσια βόλεϊ – πόλο

Στα δύσκολα τα κορίτσια βόλεϊ – πόλο

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύσκολες αποστολές έχουν οι εθνικές ομάδες γυναικών του πόλο και του βόλεϊ, που αναχωρούν σήμερα για να μετάσχουν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η 4η θέση στο πρωτάθλημα του 2001 έχει αυξήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας του πόλο, που στη Σλοβενία, στην α΄ φάση των τελικών, θα παίξει με τις Ιταλία (7/6), Γερμανία (8/6) και Ρωσία (9/6). O Φόντας Μουδάτσιος παίρνει μαζί του τις Ελληνάκη, Μυλωνάκη, Ασιλιάν, Μωραϊτίδου, Κοζομπόλη, Οικονομοπούλου, Πετσάλη, Ρουμπέση, Αντωνάκου, Κανελλοπούλου, Διαμαντίδη, Πάτερου, Κάντζου, Λιόση και Μωραΐτη.

Η εθνική του βόλεϊ έχει πρώτιστο στόχο την παραμονή στην A΄ Κατηγορία. Οι αγώνες θα γίνουν στο Βελιγράδι. H Ελλάς θα αντιμετωπίσει τις Γαλλία (6/6), Σερβία/Μαυροβούνιο (7/6) και Ολλανδία (8/6). H βαθμολογία είναι: Ολλανδία 6, Σερβία 5, Γαλλία 4, Ελλάς 3. «H προετοιμασία ολοκληρώθηκε ατυχώς, αφού στα τελευταία φιλικά παιχνίδια η Χατζηνίκου και η Προνιάδου υπέστησαν διάστρεμμα», λέει ο προπονητής Τάκης Φλώρος, που επέλεξε τις Χατζηνίκου, Μεμετζή, M. και N. Γκαραγκούνη, Σάκκουλα, Παπάζογλου, Κιόση, Δίρβα, Προνιάδου, Ιορδανίδου, Σμυρνίδου και Βλάχου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή