Το «πράσινο» της FIFA «κοκκινίζει» τον Οκκά

Το «πράσινο» της FIFA «κοκκινίζει» τον Οκκά

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και με το… νόμο ο Γιαννάκης Οκκάς είναι ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Με χθεσινή απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της FIFA, έμεινε ελεύθερος να διαπραγματευθεί τη μεταγραφή του όπου επιθυμεί. Το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει σχετίζεται με τη νέα στέγη που θα τον φιλοξενήσει. O μάνατζέρ του Κώστας Μπότας γνωστοποίησε χθες πως το θρίλερ θα έχει ημερομηνία λήξεως στις 8 Ιουλίου. Τότε, ο παίκτης θα ανακοινώσει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του. Θα πρέπει, ωστόσο, να σημειωθεί πως ο Κώστας Μπότος συναντήθηκε χθες με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ενώ ο παίκτης την Κυριακή το βράδυ είχε τρίωρη συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Με χθεσινοβραδινές δηλώσεις του ο μάνατζερ του παίκτη επανέλαβε πως έχει προβάδισμα ο Ολυμπιακός: «Εχουμε ένα συγκεκριμένο ραντεβού την Παρασκευή στις 11.30. Ξέρει ο κ. Λούβαρης τι θέλουμε και τι έχει. Δεν κάνουμε παζάρι. Εχουμε τιμή, κασέ και χρονοδιάγραμμα. Αυτοί είμαστε και αυτά ζητάμε. Τίποτα λιγότερο και περισσότερο. Θα διαλέξουμε την ομάδα που θα μας παρέχει τις καλύτερες συνθήκες. Θέλω ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ. O Ολυμπιακός έχει προβάδισμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι κλείσαμε εκεί ούτε ότι δεσμευθήκαμε». Για το ενδιαφέρον του Μπάγεβιτς και του Παναθηναϊκού, είπε με έμφαση: «Υπάρχει έρωτας Οκκά – Μπάγεβιτς. Από εκεί και πέρα, η AEK ξέρετε ότι έχει κάποια προβλήματα. Θα δούμε… Εχουμε ένα πακέτο και το προσφέρουμε. Δεν κάνουμε παζάρια. Εγώ κάνω συναλλαγές με τον Παναθηναϊκό. Είναι μια ομάδα με την οποία έχουμε μιλήσει».

– Ελεύθερος αναμένεται να μείνει σήμερα και ο Καφές, ο οποίος ακολούθως θα υπογράψει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, ο Πολωνός επιθετικός Κούζμπα πιθανότατα θα καταλήξει στην ομάδα του Πειραιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή