Δύσκολος γάμος παρά τον έρωτα

Δύσκολος γάμος παρά τον έρωτα

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επειδή η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, η AEK των τόσων προβλημάτων μπορεί ακόμα και από το χείλος του γκρεμού να ονειρεύεται μεγαλεία! Μία ομάδα που είναι βυθισμένη στα χρέη και που δεν ξέρει τι μέρα της ξημερώνει αύριο, θα ήταν οξύμωρο να συζητάει για μεγάλες μεταγραφές. Στην Ελλάδα, όμως, μόνο του… σπανού τα γένεια δεν γίνονται. Ολα τα άλλα μπορεί να συμβούν, ακόμα και το να αποκτήσει η AEK τον Γιαννάκη Οκκά, Νο1 μεταγραφικό στόχο από την εγχώρια αγορά, σε μια εποχή που δεν έχει καλά – καλά να πληρώσει ούτε το νοίκι της! «Μεταξύ Μπάγεβιτς και Οκκά υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας», παραδέχθηκε ο K. Μπότος, μάνατζερ του Κύπριου επιθετικού, κάθε άλλο παρά ενθουσιασμένος από την προοπτική να φύγει ο πελάτης του από μία προβληματική ομάδα για να πάει σε μία άλλη, επίσης προβληματική. O Οκκάς θεωρεί μέντορά του τον Μπάγεβιτς και τον ενημέρωσε τηλεφωνικά μόλις έγινε γνωστή η απόφαση της FIFA, αλλά αν δεν πάρει εγγυήσεις από την AEK για τα χρήματά του, ο έρωτας θα μείνει έρωτας!

Ο Μπάγεβιτς θέλει οπωσδήποτε τον Κύπριο, γιατί με τη διαγραφόμενη απώλεια των Νικολαΐδη και Τσάρτα, η ομάδα κινδυνεύει να μείνει χωρίς αστέρια. O Ντέμης έχει καταλήξει σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν και περιμένει από μέρα σε μέρα (ίσως και αύριο) να υπογράψει, αρκεί να ξεπεράσει ο ίδιος τους τελευταίους ενδοιασμούς του και η γαλλική ομάδα να πάρει άδεια από την ομοσπονδία να κάνει μεταγραφές (έχει οικονομικά προβλήματα). Αν όλα πάνε καλά, ο Νικολαΐδης αναμένεται να υπογράψει για 1+1 χρόνο, έναντι 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως! Αν και δεν έχει καμία αξιόλογη προσφορά στα χέρια του, ο Τσάρτας δεν εμφανίστηκε χθες στην προπόνηση. Είχε προειδοποιήσει τη διοίκηση ότι αν δεν εξοφληθεί για την περασμένη περίοδο (περιμένει περίπου 730 χιλ. ευρώ), ούτε προπονήσεις πρόκειται να κάνει ούτε νέο συμβόλαιο θα υπογράψει. Απόντες (από παρεξήγηση και χωρίς ανησυχίες) ήταν και οι Λάκης, Ζαγοράκης.

– Χρήματα περιμένει ο Γ. Καρράς από την AEK για να κλείσει η μεταγραφή του Μόρα και πιέζει να τελειώσει το θέμα. Χθες το βράδυ, είχε ραντεβού για να ζητήσει την προκαταβολή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή