KAI… ΑΛΛΑ

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Μόνο ο Αιμίλιος Παπαθανασίου (Φινν) κατέκτησε μετάλλιο στο Γιουρολίμπ (Κίελο). Στα 4.70, οι Κοσματόπουλος – Τριγκώνης ήλθαν 4οι και οι Μπεκατώρου – Τσουλφά 7ες. Οι καλύτερες θέσεις των αθλητών μας: Ινγκλινγκ: 7ες οι Γιακουμίδου – Ματζαράκη – Δημητρακοπούλου, Λέιζερ: 17ος ο Χειμώνας, Γιούροπ 17η η Ξυνού. O Κυρανάκος (NOTK) στα αγόρια και η Κουτσούγερα (ΙΟΠ) στα κορίτσια, πρώτευσαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Οπτιμιστ (Αλεξανδρούπολη).

ΠΟΛΟ: Στην 2η θέση του A΄ ομίλου της παγκόσμιας λίγκας έμεινε η εθνική ανδρών καθώς ηττήθη από την Ιταλία με 6-9, χάνοντας έτσι το πλεονέκτημα να προκριθεί απ’ ευθείας στα ημιτελικά του «φάιναλ σιξ» (22-24 Αυγούστου, Νέα Υόρκη). Στους προημιτελικούς θα παίξει με τις ΗΠΑ. Στο 4εθνές τουρνουά της Ισπανίας οι έφηβοι σημείωσαν τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

ΒΟΛΕΪ: Την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά που έγινε στην Αλεξανδρούπολη κατέκτησε η εθνική των Ελπίδων.

ΞΙΦΑΣΚΙΑ: Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (Γαλλία) και στο ξίφος μονομαχίας ο Γιώργος Αμπάλωφ ήρθε 69ος και ο Περικλής Λιατόπουλος 88ος στους 96.

ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ: Εύκολη ήταν η κλήρωση για έφηβους και νεάνιδες, πιο δύσκολη για παίδες και κορασίδες, στο 46ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (11-20/7, Νόβισαντ). Οι έφηβοι θ’ αναμετρηθούν με τις Λιθουανία, Λουξεμβούργο και Ιρλανδία και οι νεάνιδες με τις Τουρκία, Φινλανδία και Κόσοβο. Οι παίδες θα κοντραριστούν με τις Ισπανία, Εσθονία και Φινλανδία και οι κορασίδες με Εσθονία και Φινλανδία.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Οι Αλεξανδρόπουλος – Νανάς στους άνδρες και οι Νικολαΐδου – Τσιαρτσιάνη στις γυναίκες κατέκτησαν τους τίτλους στο πρώτο τουρνουά του πανελληνίου σιρκουί (Θεσσαλονίκη).

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: O Νηρέας Χαλ. πήρε τον τίτλο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Στα Πανελλήνια πρωταθλήματα δρόμου πρώτευσαν οι Μαρεντάκης (Τάλως, άνδρες), Νίνος (Κρόνος, νέοι), Ελληνάκη (Τάλως, γυναίκες).

ΚΑΡΑΤΕ: Οι εθνικές ομάδες κατέκτησαν 22 μετάλλια (9-4-9) στο βαλκανικό πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων και νέων, που διεξήχθη στα Σκόπια. H χώρα μας πήρε την πρώτη θέση.

ΓΚΟΛΦ: O B. Γκίνης κατέκτησε τον τίτλο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα (-17).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή