Ραντεβού αστέρων στο Ρέθυμνο

Ραντεβού αστέρων στο Ρέθυμνο

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην όμορφη πόλη του Ρεθύμνου έχουν δώσει ραντεβού στις 6 Ιουλίου ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές του στίβου. Στο μίτινγκ «Βαρδινογιάννεια» θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 200 αθλητές από 30 χώρες. Ξεχωρίζουν τα ονόματα της κορυφαίας αθλήτριας του επί κοντώ Σβετλάνα Φεοφάνοβα, του Αμερικανού Μπέρναντ Ουίλιαμς (3ος στα 100 μ. στο παγκόσμιο πρωτάθλημα) και του συμπατριώτη του Γκρέγκορι Χάουτον (3ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στα 400 μ.).

Τα «Βαρδινογιάννεια» διάλεξε για να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους ο Λάμπρος Παπακώστας (ύψος). Από ελληνικής πλευράς θα αγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Μελέτογλου (τριπλούν), Ταμπάκη, Ρεντούμη (100 μ. εμπόδια), Πιλάτου (μήκος) Τσικούνα, Βόγγολη (δίσκος), Βαρσαμίδου (200) και Παπαδημητρίου (σφύρα). «Μετέχω στα Βαρδινογιάννεια από το 1999. Αν και το αγώνισμα θα γίνει στις δύο το μεσημέρι, θυμίζει τελικό Ολυμπιακών Αγώνων», δήλωσε ο πρωταθλητής της σφυροβολίας. Θα διεξαχθούν εννέα αγωνίσματα στην κατηγορία των ανδρών και επτά στις γυναίκες.

Στο Ρέθυμνο θα προετοιμαστεί το 2004 η ομάδα των ΗΠΑ, η οποία του χρόνου θα πάρει μέρος και στο μίτινγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή