Κόντρα Σεργιαννίδη – Γκαγκάτση

Κόντρα Σεργιαννίδη – Γκαγκάτση

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βεντέτα άνοιξε ανάμεσα στον πρώην (πλέον) πρόεδρο του ΠΑΟΚ Βασίλη Σεργιαννίδη και στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση, με αφορμή τη δήλωση του πρώτου στον ραδιοφωνικό σταθμό PLANET 99,5, σύμφωνα με την οποία ο κ. Γκαγκάτσης ενήργησε εκ του πονηρού ώστε ο Γιαννάκης Οκκάς να μείνει ελεύθερος και να πάει στον Ολυμπιακό. «O κύριος Γκαγκάτσης με διαβεβαίωσε όταν είχε ξεκινήσει η ιστορία με τον Οκκά ότι ο μάνατζέρ του δεν μπορεί να προσφύγει στη FIFA εάν πρώτα δεν έχει προσφύγει στην ΕΠΟ. Ωστόσο, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, καταλαβαίνουμε για ποιον δούλευε ο κύριος Γκαγκάτσης. Πιστεύω πως δεν ήταν από άγνοια η διευκρίνιση που μας έκανε», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Σεργιαννίδης.

Η απάντηση του προέδρου της ΕΠΟ ήταν αποστομωτική, καθώς υποστήριξε πως δεν γνωρίζει τον πρώην πρόεδρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης: «Δεν γνωρίζω τον άνθρωπο. Δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον κύριο Σεργιαννίδη. Ζήτησαν την άποψή μου ως νομικού και όχι ως προέδρου της ΕΠΟ. Είπα απλώς ότι συνήθως η FIFA άφηνε να αποφασίσει πρώτα η ομοσπονδία της κάθε χώρας. Δεν είναι δυνατόν εγώ να επηρεάζω τις αποφάσεις της. Αν μπορούσα, δεν θα ήμουν πρόεδρος της ΕΠΟ. Δεν μπορεί για ό,τι κακό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης να ευθύνομαι εγώ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή