Το «δεκάρι» κρατάει κλειστή την Παιανία

Το «δεκάρι» κρατάει κλειστή την Παιανία

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίκτης – κράχτης δεν αποκτήθηκε ακόμα για να αναστραφεί το βαρύ κλίμα και καλού – κακού, οι πύλες της Παιανίας δεν θα ανοίξουν στη σημερινή (6 μ.μ.) πρεμιέρα της προετοιμασίας. Αλλες χρονιές αυτή η μέρα είχε έντονα πανηγυρικό χαρακτήρα, εφέτος έχουν προσκληθεί μόνο εκπρόσωποι των συνδέσμων. H ανακοίνωση της μεταγραφής του Επαλέ έγινε χθες και είναι μια καλή είδηση για τους φίλους της ομάδας, όχι τόσο καλή, όμως, για να ξεχάσουν τις μέρες που το θερμόμετρο της έντασης χτύπαγε «κόκκινο» μετά την απώλεια του τίτλου. O χρόνος καταλάγιασε τα πάθη, αλλά οι μέχρι στιγμής συμφωνίες (Μάριτς, Ζουτάουτας, Επαλέ) και οι αναμενόμενες από μέρα σε μέρα μεταγραφές των Παπαδόπουλου, Μορίς, Μπουλούτ, Φερεκίδη (μ’ αυτόν προέκυψε οικονομική διαφορά, όχι αγεφύρωτη προς το παρόν) δεν είναι τόσο ηχηρές ώστε να σκεπάσουν την ανασφάλεια των οπαδών. O παίκτης – ηγέτης είναι ακόμα σε αναζήτηση. Ονόματα ακούγονται πολλά, αλλά δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη που να πείθει ότι τα καλά νέα θα έλθουν σύντομα. Αυτή η μεταγραφική κίνηση θα είναι ουσιαστικά το βαρόμετρο της εξέδρας. Αν το όνομα ικανοποιήσει, όλα αλλάζουν, αν όχι, δύσκολα η περίοδος θα ξεκινήσει χωρίς φουρτούνες…

– Οι Χένρικσεν (αδειούχος), Μπόατεγκ, Επαλέ δεν είναι παρόντες στην πρεμιέρα.

– O διεθνής Αργεντίνος Γκουστάβο Λόπεζ (Σαραγόσα, Θέλτα) προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, αλλά είναι 30 χρόνων και όχι κλασικό «δεκάρι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή