Καλωσόρισμα Φίγκο στον Μπέκαμ

Καλωσόρισμα Φίγκο στον Μπέκαμ

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H έλευση του Ντέιβιντ Μπέκαμ στη Μαδρίτη εκτός από παροξυσμό στους οπαδούς, είχε προκαλέσει και προβληματισμό στις τάξεις των ποδοσφαιριστών. Πρώτος και καλύτερος ο Λουίς Φίγκο, ο οποίος είχε… χάσει τον ύπνο του, καθώς ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας αγωνίζεται στην ίδια θέση με αυτόν. Πολλοί, μάλιστα, υποστήριζαν πώς οι σχέσεις τους δεν θα ήταν και οι καλύτερες δυνατές.

Ωστόσο, ο Φίγκο με δηλώσεις του έσπευσε να τους διαψεύσει. «Ανυπομονώ να αγωνιστώ μαζί με τον Μπέκαμ. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως δεν πρόκειται να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα και θα αγωνιζόμαστε μαζί στη Ρεάλ. Περιμένω και θέλω ο Μπέκαμ να είναι χαρούμενος στην ομάδα. Αν αυτός αισθάνεται καλά, τότε και όλη η Μαδρίτη θα είναι χαρούμενη και τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα θα συνεχίσουν να έρχονται με γρήγορους ρυθμούς», τόνισε ο διεθνής Πορτογάλος.

Στο μεταξύ, το «ντελίριο» που έχει προκαλέσει ο ερχομός του Μπέκαμ στις τάξεις των οπαδών της Ρεάλ συνεχίζεται. Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της «βασίλισσας» τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, αφού βλέπουν τον Αγγλο να έχει φέρει στα ταμεία τους ένα εκατομμύριο ευρώ, χωρίς να έχει κλωτσήσει ακόμη μπάλα.

Μετά τις 400.000 ευρώ που έδωσε στο κανάλι Real TV για να καλύψει τις ιατρικές εξετάσεις, ήρθαν και οι εισπράξεις από τις πωλήσεις της φανέλας με το Νο 23. H Marca έγραψε πως μέσα σε τέσσερις ώρες έχουν πωληθεί τουλάχιστον 8.000 φανέλες προς 79 ευρώ η μία, ένας εντυπωσιακός αριθμός, εάν αναλογιστεί κανείς ότι την πρώτη μέρα ο Ζιντάν πούλησε μόλις 300 και ο Ρονάλντο, περίπου 2.000.

O τίτλος στην Μπόκα

Η Μπόκα Τζούνιορς αναδείχθηκε για πέμπτη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής. H ομάδα του Κάρλος Μπιάνκι επιβλήθηκε της Σάντος και στον δεύτερο τελικό της διοργάνωσης με 3-1, στο στάδιο Μορουμπί της Βραζιλίας (είχε νικήσει στο πρώτο ματς στο Λα Μπομπονέρα του Μπουένος Αϊρες με 2-0).

O Κάρλος Μπιάνκι δεν δίστασε να πει πως η ομάδα του είναι η καλύτερη ομάδα στη Λατινική Αμερική, ενώ την ανωτερότητα της Μπόκα, αναγνώρισε και ο τεχνικός της Σάντος. Τη χαρά του δεν έκρυψε ούτε και ο Ντιέγκο Μαραντόνα από την Κούβα, όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια κάνοντας αποτοξίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή