Βουβή πρεμιέρα για ΠΑΟ, «πάγος» από Ζάετς

Βουβή πρεμιέρα για ΠΑΟ, «πάγος» από Ζάετς

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χαμηλές πτήσεις χθες στην Παιανία, με την απουσία των φιλάθλων να αφαιρεί τη συνηθισμένη νότα χαράς και αισιοδοξίας που υπήρχε στις πρεμιέρες των προηγούμενων χρόνων. Για το φόβο των… Ιουδαίων, η διοίκηση κράτησε κλειστές τις πόρτες και έστειλε προσκλήσεις μόνο στους εκπροσώπους των συνδέσμων, αλλά εμφανίσθηκαν μόνο η ΠΑΛΕΦΙΠ, οι Athens Fans και ο σύνδεσμος της Νίκαιας. Οι υπόλοιποι απείχαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας και η βουβή πρεμιέρα δεν θύμιζε σε τίποτα το ανθρώπινο μελίσσι που κατέκλυζε την Παιανία άλλες εποχές…

Οι λιγοστοί φίλαθλοι δεν θα έμεναν καθόλου ευχαριστημένοι από τον «πάγο» που έβαλε ο Ζάετς, λέγοντας ότι με τους νεοφερμένους ενισχύεται πολύ το κέντρο και αν αποκτηθεί «δεκάρι», θα είναι μόνο σαν «κερασάκι στην τούρτα». Απαισιόδοξος ήταν και ο Ιτζάκ Σουμ λέγοντας ότι δεν υπάρχουν πολλά καλά «δεκάρια» διαθέσιμα, ενώ διέψευσε τα περί Ρεβίβο γιατί έχει συμβόλαιο με την Γκαλατασαράι. Από τους νεοφερμένους εμφανίστηκαν οι Μάριτς, Ζουτάουτας και οι νεαροί Τζόρβας, Οξύζογλου. O Επαλέ ήταν στη Λυών για τη νεκρώσιμη ακολουθία του Φοέ, ο Παπαδόπουλος επιστρέφει σήμερα από την Αγγλία για να υπογράψει, ο Μορίς περιμένει να λυθεί το συμβόλαιό του με τον Αρη για να ξεκινήσει προπονήσεις, ο Φερεκίδης έχει διαφορές στο οικονομικό, ο Μπουλούτ παραμένει στην αναμονή. «Είμαι στη Γερμανία και περιμένω να με φωνάξουν για να μιλήσω. Μέχρι τώρα μιλάει με τον Παναθηναϊκό μόνο ο μάνατζέρ μου. Θέλω να μιλήσω και εγώ. Προτάσεις έχω κι από άλλες ομάδες, αλλά με ενδιαφέρει να συνεχίσω στην Ελλάδα γιατί μου αρέσει πολύ», δήλωσε ο Τούρκος, η υπόθεση του οποίου εκδικάζεται την Τρίτη. Αν την κερδίσει ο Πανιώνιος, σχεδόν σίγουρα θα γίνει «πράσινος» λόγω της συμφωνίας των δύο ομάδων, ενώ αν μείνει ελεύθερος, θα έχει μεγαλύτερη ευχέρεια επιλογών.

– «Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και τους καλώ όλους να συσπειρωθούμε για να βοηθήσουμε την ομάδα», ήταν οι δηλώσεις του Αργύρη Μήτσου, ο οποίος μίλησε στους παίκτες πριν από την προπόνηση. O Γιάννης Βαρδινογιάννης ήταν απών.

– Φιλικό με την Πόρτο στις 6/8 θα δώσει στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή