Σερβίρισαν τον Καφέ

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερο από τρεις ώρες κράτησαν οι διαπραγματεύσεις για να ολοκληρωθεί μία… κλεισμένη μεταγραφή! O Παντελής Καφές μετέβη χθες το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και επί τρεις ώρες συζητούσε με τον αντιπρόεδρο των «ερυθρολεύκων» Γιώργο Λούβαρη τις προϋποθέσεις προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά. Τελικώς, ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3+2 χρόνων. «O Ολυμπιακός μού δίνει τη δυνατότητα που δεν είχα ώς τώρα. Να κερδίσω πρωταθλήματα και να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ για να μεγαλώσει την κυριαρχία της η ομάδα στον ελληνικό χώρο», δήλωσε ο Καφές μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής.

Εν συνεχεία επιβεβαίωσε πως είχε πρόταση και από την AEK: «Ευχαριστώ τους κ. Κόκκαλη, Λούβαρη και Προτάσοφ που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και με έπεισαν ότι η καλύτερη επιλογή για μένα είναι ο Ολυμπιακός. Ηρθα σε επαφή με την AEK, αλλά έκρινα πώς το καλύτερο για μένα ήταν ο Ολυμπιακός. Εύχομαι να είναι όσο το δυνατόν ευκολότερη και πιο γρήγορη η προσαρμογή μου. O Ολυμπιακός έχει σπουδαίο έμψυχο δυναμικό. Θα χρειαστεί προσπάθεια για να πάρω θέση στην ενδεκάδα».

Οσον αφορά στον Κριστιάν Καρεμπέ με τον οποίο είχε (το γνωστό) επεισόδιο στον αγώνα του κυπέλλου στη Ριζούπολη, είπε με έμφαση: «Θα τον χαιρετήσω όπως και όλα τα παιδιά. Ηταν κακή στιγμή. Το ξεπέρασα από την πρώτη μέρα. Ελπίζω πως το ξεπέρασε κι εκείνος». Μετά τον Καφέ, σειρά ετοιμάζεται να πάρει ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ με χθεσινή απόφαση της επιτροπής επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΑΕ. «O Γεωργιάδης είναι πολύ καλός και νομίζω πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Ελπίζω να είμαστε συμπαίκτες», ήταν η ευχή του Καφέ.

Να σημειωθεί πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε χθες τις επτά μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει, όπως και την επιστροφή των Μενδρινού, Ντόβα από την ερασιτεχνική στην επαγγελματική ομάδα, καθώς και δύο μεταγραφές στο προπονητικό επιτελείο. Συνοπτικά, η ανακοίνωση της πειραϊκής εταιρείας έχει ως εξής: «H ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι επήλθε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Παντελή Καφέ, Σπύρο Βάλλα, Γιουράι Μπούτσεκ, Ιεροκλή Στολτίδη και Τάκη Γκώνια.

Στον Ολυμπιακό θα ενταχθούν επίσης και οι ποδοσφαιριστές Αλέκος Τάτσης και Τάσος Πάντος. Με το προπονητικό τιμ της ομάδας θα συνεργαστούν ο γυμναστής Νίκος Καρύδας και ο γυμναστής τερματοφυλάκων Γιόβαν Μιχαΐλοβιτς».

Κούζμπα και Αϊλτον

Στο μεταξύ, αναμένονται άμεσα εξελίξεις αναφορικά με την ενίσχυση της επίθεσης. Από ώρα σε ώρα θα αφιχθεί στην Ελλάδα ο 26χρονος Πολωνός Μάρτσιν Κούζμπα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, μπαίνει στην τελική ευθεία και η μεταγραφή του Βραζιλιάνου Αΐλτον, ο οποίος έχει γνωστοποιήσει την επιθυμία του να φύγει εδώ και τώρα από τη Βέρντερ Βρέμης. Πηγές επέμεναν χθες πως δεν έχει κλείσει η υπόθεση Λυμπερόπουλου, όχι όμως και αυτή του Γεωργάτου…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή