ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

AEK: Με θετικό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις της AEK και της Ουντινέζε για τον Δημήτρη Ναλιτζή. Οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν να έχουν τη συνιδιοκτησία του ποδοσφαιριστή για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και η AEK θα καταβάλει στους Ιταλούς 200.000 ευρώ, ενώ κάθε χρόνο θα δίνει επιπλέον 50.000 ευρώ. O έμπειρος επιθετικός θα ενσωματωθεί με την αποστολή της Ενωσης στην Αυστρία.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στη γενέτειρά του αναμένεται να επιστρέψει ο Ντε Μιγκέλ, καθώς με επιστολή του γνωστοποίησε ότι δεν επιθυμεί την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. H Αλικάντε του έχει κάνει πρόταση για τριετή συνεργασία και όπως όλα δείχνουν είναι θέμα ωρών να την αποδεχθεί.

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ: Στον τελικό προκρίθηκε ο Ελληνοαυστραλός Μαρκ Φιλιππούσης, που επικράτησε του Γάλλου Γκροζάν με 7-6, 6-3, 6-3. Στον τελικό της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει το νικητή της συνάντησης Αντι Ρόντικ (Νο 5) – Ροζέ Φεντερέρ (Νο 4).

ΠΟΛΟ: Το τελευταίο τεστ εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος (13-27/7, Βαρκελώνη) θα κάνει η εθνική ανδρών την επόμενη εβδομάδα στην Κροατία. Θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα, τις ΗΠΑ, και την Αυστραλία. O τεχνικός Σάντρο Καμπάνια επέλεξε τους Ρέππα, Δεληγιάννη, Λούδη, Σχίζα, Μιτελούδη, Μάζη, Χατζηθεοδώρου, Θωμάκο, X. Αφρουδάκη, Θεοδωρόπουλο, Καλακόνα, Τσίκλο, Σάντα, Βλοντάκη και Γ. Αφρουδάκη.

ΣΤΙΒΟΣ: Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές θα πάρουν μέρος αύριο στα 19α «Βαρδινογιάννεια» (Ρέθυμνο). Από ελληνικής πλευράς ξεχωρίζουν τα ονόματα των Παπαδημητρίου (σφύρα), Τσικούνα, Αμπατζή (δίσκος), Παπακώστα (ύψος), Τσιλιγκίρη, Ιακωβίδου (επί κοντώ), Ρεντούμη (100 μ. εμπ.) κ.ά.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ: H UEFA τιμώρησε με πρόστιμο ύψους 35 χιλιάδων ευρώ την τουρκική ομοσπονδία για τα επεισόδια που δημιούργησαν Τούρκοι οπαδοί στον αγώνα με τα Σκόπια, για τα προκριματικά του EURO 2004.

ΤΕΝΙΣ: O Μαζαράκης νίκησε σε τουρνουά στο Κόζιτσε της Σλοβακίας, τον Ισπανό Ναβάρο 7-5, 6-2 και προκρίθηκε στα προημιτελικά και ο Πέππας, στην Ολλανδία, επικράτησε 6-0, 6-1 του Πεκς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή