Με άνεμο τη θέληση προς το 2004

Με άνεμο τη θέληση προς το 2004

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οταν η θέληση ξεπερνάει τον… άνεμο, τότε οι άνθρωποι ανακαλύπτουν νέες δυνάμεις. O ιστιοπλόος Γιώργος Δεληκούρας, ο οποίος έχασε το αριστερό πόδι το 1995 σε ένα τροχαίο ατύχημα, ξαναγύρισε στον πρωταθλητισμό και θα πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας για άτομα με κινητικές αναπηρίες, που θα διεξαχθεί στη χώρα μας (4-12/9, Πειραιάς) και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στην κατηγορία 2,4mR. «Με τον Γιώργο αγωνιζόμασταν μαζί. Ηταν μεγαλύτερος και πάντα προσπαθούσα να τον φτάσω. Αυτό ήταν ένα κίνητρο προκειμένου να γίνω καλύτερος», δήλωσε ο χρυσός ολυμπιονίκης της Ατλάντα Νίκος Κακλαμανάκης.

Η διεθνής κλάση 2,4mR δημιουργήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και επιλέχθηκε το 2000 για να χρησιμοποιηθεί στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ. «Θέλω πολύ να πάρω μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και ευχαριστώ τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών καθώς με τη βοήθειά του θα γίνει το όνειρο πραγματικότητα. Επόμενος στόχος οι Παραολυμπιακοί της Αθήνας», τόνισε ο Γιώργος Δεληκούρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή