ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αναμονή για δύο στο «τριφύλλι»

Το όνομα του Νίκου Χατζηβρέττα βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος επέστρεψε χθές στην Αθήνα και δρομολογεί όλες τις εξελίξεις για την ενίσχυση των πρωταθλητών. O Χατζηβρέττας βρίσκεται, επίσης, στην Αθήνα και μέχρι αύριο θα περιμένει να αποσταλεί η ελευθέρας κάρτα του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να υπογράψει στους «πράσινους», αφού έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο, έναντι 900.000 ευρώ.

Ο διεθνής γκαρντ δεν ανησυχεί για τη χθεσινή δήλωση του εκπροσώπου της ρωσικής ομάδας Σεργκέι Κουσένκο ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου, καθώς υπάρχει προφορική συνεννόηση των κουμπάρων Ομπράντοβιτς και Ιβκοβιτς για την «απελευθέρωσή» του. Εξάλλου, ο Χατζηβρέττας δεν ήθελε να περιμένει την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον Ολυμπιακό και αν δεν υπογράψει στον Παναθηναϊκό, θα προτιμήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία (Σκίπερ).

Σήμερα, η δίοικηση της KAE περιμένει την απάντηση του Ιμπραήμ Κουτλουάι για την αποδοχή ή όχι της μειωμένης πρότασης που του έχει κάνει (500.000 δολάρια).