Γεωργιάδης ο «ένατος»

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτή τη φορά, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού δικαιώθηκαν στην υπόθεση της μεταγραφής του Γιώργου Γεωργιάδη (εν αντιθέσει με εκείνη του Γιαννάκη Οκκά). O διεθνής άσος υπέγραψε χθες διετές συμβόλαιο στον πρωταθλητή Ελλάδας για να καλύψει το κενό του Στέλιου Γιαννακόπουλου. Οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στο ποσό των 650.000 ευρώ. Εγινε έτσι ο ένατος παίκτης του απέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι» στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, μετά τους Βάλλα, Πάντο, Τάτση, Μπούτσεκ, Στολτίδη, Γκώνια, Καφέ και Κούζμπα (ο Πολωνός υπέγραψε συμβόλαιο για 1+2+2 χρόνια).

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Είναι μεγάλη μου τιμή. Θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω», δήλωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι ήρθα σε μια ομάδα στην οποία οποιαδήποτε άλλη θέση από την πρώτη είναι αποτυχία. Δεν φοβάμαι. Εχω αυτοπεποίθηση».

Οσον αφορά στον ΠΑΟΚ που άφησε για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Ηταν δύσκολη η απόφαση. O κόσμος στη Θεσσαλονίκη με αγάπησε πολύ αλλά πέρασα άσχημες χρονιές. O κύκλος μου έκλεισε στον ΠΑΟΚ. Δεν μπορούσα να συνεχίσω με τόσα προβλήματα».

Με την «αγορά» του Γεωργιάδη, ενδεχομένως να ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις των πρωταθλητών. H περίπτωση απόκτησης του Αΐλτον φαντάζει πια με όνειρο θερινής νυκτός. Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη δοκιμάζεται ο διεθνής Παραγουανός επιθετικός Μιγκέλ Κασέρες, ενώ στην Αθήνα βρίσκεται και ο πρώτος σκόρερ του κυπριακού πρωταθλήματος Μάριος Νεοφύτου. Δύο παίκτες που θα ήθελαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Ολυμπιακό, κάτι που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα.

– O Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς κλήθηκε στην εθνική Σερβίας και Μαυροβουνίου για το παιχνίδι της 20/8 με την Ουαλλία, της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος,

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή