ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΙΒΟΣ: O Περικλής Ιακωβάκης κατετάγη τρίτος στα 400 μέτρα εμπόδια, στο γκραν πρι του Ζάγκρεπ, με χρόνο 48:66, ισοφαρίζοντας το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ.

ΟΦΗ: Στη χώρα μας αναμένεται να έρθει σήμερα ο Ματία Μπικόφσκι. O Πολωνός επιθετικός αύριο θα φτάσει στο Ηράκλειο και θα υπογράψει συμβόλαιο 3τούς διάρκειας. Στο μεταξύ, χθες, οι Πετράς και Καρνέζης υπέγραψαν 5ετές (1+4) συμβόλαιο με την κρητική ομάδα.

ΠΟΛΟ: Σε δυνατό τουρνουά θα μετάσχει από σήμερα η εθνική μας ομάδα των ανδρών, στην κροατική πόλη Οπατίγια. Θ’ αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ (σήμερα), Κροατία (αύριο) και Αυστραλία (Πέμπτη).

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Τις 15 μέχρι τώρα έχουν φτάσει οι χώρες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στη «Ρεγκάτα του Σαρωνικού» (4-10/8). Αρχίζει σήμερα στην Τυνησία το 2ο μεσογειακό κύπελλο με τη συμμετοχή των A. Νικολαΐδη και X. Τσώλη στα Λέιζερ. Αύριο θ’ αρχίσει στη Βρέστη (Γαλλία) το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 470. Θα πάρουν μέρος οι Κοσματόπουλος – Τριγκώνης, Μπεκατώρου – Τσουλφά, Μηλαίος – Λεμάνης, Μάντης – Πολυχρονίδης και Παπαδοπούλου – Κούρκουλου.

ΝΤΟΠΙΝΓΚ: «Καθαρό» από απαγορευμένες ουσίες ήταν το πρόσφατο Κύπελλο Συνομοσπονδιών που «στιγματίσθηκε» από τον απρόσμενο θάνατο του Μαρκ Βιβιάν Φοέ κατά τη διάρκεια του ημιτελικού με την Κολομβία. «Κανένα από τα 64 δείγματα δεν βρέθηκε θετικό, τόσο σε απαγορευμένες ουσίες, όπως διουρητικά, όσο και σε ερυθροποιητίνη», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση της διεθνούς ομοσπονδίας.

ΤΕΝΙΣ: Στα χωμάτινα γήπεδα του O.A. Αθηνών προπονείται η εθνική ομάδα της Ιρλανδίας καθώς θ’ αντιμετωπίσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα (11-13/7) για την B΄ κατηγορία του Κυπέλλου Ντέιβις.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Δεν τα κατάφεραν οι Ελληνες πρωταθλητές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα δρόμου B΄ κατηγορίας, που διεξήχθη στην Ελβετία. Οι Νίνος και Αναστόπουλος έμειναν πίσω και εγκατέλειψαν ενώ ο Μωραϊτάκης έπαθε λάστιχο και τραυματίστηκε.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Αρχίζει αύριο, στο Ρέθυμνο, το πρώτο Οπεν τουρνουά (ανδρών – γυναικών) του ευρωπαϊκού σιρκουί μπιτς βόλεϊ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τον διεθνή Μεξικάνο αμυντικό Ραφαέλ Μέρκεθ απέκτησε η ομάδα αντί του ποσού των 7.000.000 ευρώ.

UΕFΑ: Στις 28 Αυγούστου θα δοθούν τα βραβεία του UEFA EuropeaFootball Awards, δηλαδή καλύτερου γκολ, τερματοφύλακα, αμυντικού, μέσου, επιθετικού και ποδοσφαιριστή (MVP) του περυσινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή