H αντεπίθεση της Williams

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Ευρώπη ψηφίζει Williams/BMW! Ραλφ Σουμάχερ και Χουάν Πάμπλο Μοντόγια κατάφεραν ν’ ανεβούν για δεύτερη φορά στο πόντιουμ, στο «Μάνι Κουρ» της Γαλλίας, όπως και την περασμένη εβδομάδα στο Νίρμπουργκρινγκ. Τρίτος ο Μίχαελ Σουμάχερ, ο οποίος κέρδισε στον τρίτο ανεφοδιασμό τις θέσεις τις οποίες έχασε από τον Ραϊκόνεν στην εκκίνηση και τον Κούλθαρντ στο 1ο pit.

Οι δύο FW25 κατάφεραν να βρεθούν μπροστά από την αρχή του αγώνα και κινούνταν κατά μισό δευτερόλεπτο, σχεδόν, πιο γρήγορα από τ’ άλλα μονοθέσια. O Ραλφ, μάλιστα, είχε τους δικούς του ξέφρενους ρυθμούς, σημειώνοντας διαρκώς ταχύτερους γύρους.

Χαμένος μετά τους πρώτους δύο ανεφοδιασμούς ήταν ο Μίχαελ Σουμάχερ, ο οποίος έπεσε στην 5η θέση. Ωστόσο, στον τρίτο, κατάφερε να περάσει τους Ραϊκόνεν, Κούλθαρντ. O Φινλανδός δεν άντεξε στην πίεση λόγω του προβλήματος με τα πίσω φρένα, ενώ ο Σκωτσέζος πλήρωσε την ασυνεννοησία των μηχανικών του (17΄΄ pit stop).

Για ακόμα ένα γκραν πρι ήταν εμφανέστατη η υπεροχή των ελαστικών της Μichelliέναντι αυτών της Bridgestone.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή