Ανω κάτω η Τσέλσι με Αμπράμοβιτς

Ανω κάτω η Τσέλσι με Αμπράμοβιτς

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα καμώματα του βαθύπλουτου ιδιοκτήτη της Τσέλσι Ρομάν Αμπράμοβιτς έχουν αναστατώσει τη «Γηραιά Αλβιώνα». Καθημερινά οι βρετανικές ταμπλόιντ αφιερώνουν εξάστηλα στον Ρώσο μεγιστάνα, ο οποίος φάινεται πως έχει βάλει σκοπό ν’ ανακατέψει για τα καλά την ποδοσφαιρική τράπουλα.

Ο Αμπράμοβιτς, σε μια προσπάθεια να δώσει καλά διαπιστευτήρια στους οπαδούς της ομάδας, προσπάθησε να κρατήσει στο Λονδίνο το αγαπημένο τους παιδί Τζιαφράνκο Τζόλα, δίνοντάς του 30 εκατ. ευρώ. O Ιταλός, ο οποίος ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν στο Καμπιονάτο και την Κάλιαρι, δεν φάνηκε διατεθειμένος να επιστρέψει στην Αγγλία και τόνισε: «Δεν είναι μόνο για να παίξω ποδόσφαιρο. Είναι για να κάνω κάτι που θα αισθάνομαι καλά με αυτό. Τα λεφτά είναι σημαντικά, όμως υπάρχουν κάποια πράγματα πιο σημαντικά από αυτά».

Ο πρόεδρος της Τσέλσι, μην μπορώντας ν’ ανεχθεί την άρνηση του Ιταλού επιθετικού, αποφάσισε ν’ αγοράσει την Κάλιαρι! Ωστόσο, η πρότασή του έπεσε στο κενό, καθώς ο ομόλογός του της ιταλικής ομάδας, Μάσιμο Σελίνο, αρνήθηκε να γίνει κάτι τέτοιο.

Στη συνέχεια αποφάσισε να έχει τον πρώτο λόγο στη λήψη των αγωνιστικών αποφάσεων στην ομάδα, γεγονός που εξόργισε τον τεχνικό των «μπλε» Κλαούντιο Ρανιέρι. O Ιταλός, μιλώντας στη Mirror, απείλησε με παραίτηση: «Δεν επιτρέπω παρεμβάσεις στα τεχνικά θέματα της ομάδας και σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, η αποχώρησή μου είναι σίγουρη. O ερχομός του Αμπράμοβιτς δεν θα επηρεάσει τη δουλειά μου. Οι προηγούμενες διοικήσεις δεν έχουν πράξει κάτι τέτοιο και πιστεύω ότι ούτε στην προκειμένη περίπτωση θα γίνει κάτι ανάλογο. Οι μέτοχοι της ομάδας δεν μου έδωσαν ποτέ συμβουλές για το τι να κάνω».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή