«Δεν φταίει η AEK, μόνο ο Ψωμιάδης»

«Δεν φταίει η AEK, μόνο ο Ψωμιάδης»

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πλησιάζει η ημέρα που η τύχη της AEK θα κριθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και οι παράγοντες της ομάδας εντείνουν τις προσπάθειές τους για να ρυθμιστούν τα χρέη με τρόπο ευνοϊκό, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα. Οι επαφές με κυβερνητικά στελέχη συνεχίζονται, με τον Γιάννη Γρανίτσα να έχει αναλάβει το μεγαλύτερο κομμάτι αυτής της προσπάθειας, λόγω των προσβάσεων που διαθέτει στον κρατικό μηχανισμό. Βασική επιδίωξη της ΠΑΕ είναι να μη φορτωθεί αυτή το τεράστιο πρόστιμο των 23 εκατ. ευρώ για τις ατασθαλίες της διοίκησης Ψωμιάδη, με το σκεπτικό ότι ευνοημένος από τις παρατυπίες ήταν ο πρώην «αφανής» ιδιοκτήτης της και όχι η ομάδα. Αν ικανοποιηθεί αυτό το αίτημα, απλουστεύονται τα πράγματα διότι υπάρχουν διατάξεις που επιτρέπουν μια ευνοϊκή ρύθμιση των χρεών σε ορισμένο χρόνο με δόσεις, χωρίς να απαιτείται η άμεση εξόφλησή τους.

«Αγκάθι» για την AEK είναι και το θέμα του γηπέδου. O Δήμος N. Φιλαδέλφειας δεν έχει αποδεχθεί τη νέα πραγματικότητα και με την προσφυγή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας, επιδιώκει να αναστρέψει την κατάσταση και να αλλάξουν οι όροι δόμησης του νέου γηπέδου, όσον αφορά, κυρίως,στις εμπορικές χρήσεις του. Προς το παρόν, αυτή η νέα εξέλιξη δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα στην πορεία των εργασιών, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την περίπτωση να δημιουργηθεί εμπλοκή στην αναμενόμενη άδεια ανοικοδόμησης του γηπέδου. Λόγω του επείγοντος χαρακτήρα της υπόθεσης, η αίτηση ακύρωσης που κατέθεσαν ο Δήμος N. Φιλαδέλφειας και 131 κάτοικοι της περιοχής αναμένεται να συζητηθεί τον Σεπτέμβριο.

– Για πολλή ώρα μίλησαν τηλεφωνικώς Μπάγεβιτς και Νικολαΐδης, αλλά παρά την προτροπή του προπονητή να γυρίσει στην AEK, ο Ντέμης απάντησε ότι δεν προτίθεται να το κάνει, ακόμα κι αν μείνει χωρίς ομάδα.

– Οκκάς και Μόρας κρίθηκαν ανέτοιμοι από τον Μπάγεβιτς και δεν πήραν μέρος χθες στο πρώτο οικογενειακό διπλό από την έναρξη της προετοιμασίας. Προφυλάχθηκαν, επίσης, ο Ναλιτζής και ο Λάκης. Πιο πριν, ο Κύπριος επιθετικός έβγαλε κανονικά όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας, στην πρώτη του προπόνηση με την AEK.

– Πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας σήμερα (6 μ.μ.), με αντίπαλο την κυπελλούχο Τσεχίας, Τέπλιτσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή