Κολεγιακό Πουέρτο Ρίκο κατά Εθνικής

Κολεγιακό Πουέρτο Ρίκο κατά Εθνικής

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ταλέντο, η φιλοδοξία και η προσωπικότητα κάθε φερέλπιδος παίκτη, δίνουν από σήμερα εξετάσεις στο 7ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων που ξεκινά στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή 16 εθνικών ομάδων.

Το ελληνικό φιλότιμο και το κίνητρο σύγκρισης με την «χρυσή» εθνική Εφήβων του ’95, υπαγορεύουν τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, το οποίο στην πρεμιέρα της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει το Πουέρτο Ρίκο για τον β΄ όμιλο, στο γήπεδο του Ευόσμου (21:15).

Παρουσία δεκάδων ξένων προπονητών και μάνατζερ που θέλουν να «αλιεύσουν» ταλαντούχους παίκτες, το ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ Εφήβων μπορεί να επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις αποτελεσμάτων, αλλά και συγκινήσεις θεάματος στους φιλάθλους. «Το Πουέρτο Ρίκο διαθέτει ισχυρή ομάδα με παίκτες που παίζουν σε αμερικανικά κολέγια. Θέλουμε τρεις νίκες στον όμιλο μας», υπογράμμισε ο Νίκος Σταυρόπουλος που περιμένει μαζί με τους παίκτες της εθνικής Εφήβων την αυξανόμενη προσέλευση του κόσμου, αναλόγως και με τα αποτελέσματα της ελληνικής ομάδας.;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή