Ανακοίνωσε τον Μίετσελ ο Γκέραρντ

Ανακοίνωσε τον Μίετσελ ο Γκέραρντ

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρώτη, αλλά με ευχάριστες εκπλήξεις, ήταν η συνέντευξη Τύπου του Εγκε Γκέραρντ. O Ολλανδός τεχνικός του Ηρακλή αποκάλυψε την οριστική συμφωνία της διοίκησης με τον Μάρτιν Μίετσελ, το αργότερο τον Ιανουάριο. Μάλιστα, ήταν τόσο πολύ φωτισμένο το πρόσωπό του όταν το έλεγε, που δεν φοβήθηκε το… ξύλο που -όπως είπε- θα φάει από τον πρόεδρο για τη δημοσιοποίηση της συμφωνίας.

Ο Γκέραρντ απέφυγε να θέσει τους στόχους του «γηραιού», υποστηρίζοντας πως επιδίωξη της ομάδας θα είναι το καλό ποδόσφαιρο και η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο. «Εάν σας πω πως πάμε για πρωτάθλημα θα το γράψετε. Και στη συνέχεια ο κόσμος θα λέει τι βλάκας ο Ολλανδός», είπε χαρακτηριστικά.

Ο τεχνικός του Ηρακλή εμφανίσθηκε ικανοποιημένος από τις έως τώρα κινήσεις της διοίκησης, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει και άλλη μεταγραφή. «Πήραμε παίκτες σε καλή ηλικία, χωρίς πείρα, με πολύ πείρα, παίκτες στην άμυνα, στα χαφ και μπροστά. Με αυτούς που πήραμε, τα παιδιά που έμειναν και τους παίκτες από τη δεύτερη ομάδα θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο, το οποίο θα φέρει τους φιλάθλους μας πίσω στο γήπεδο».

Αναφερόμενος στον Ιεροκλή Στολτίδη, ο οποίος είναι παίκτης του Ολυμπιακού, πλέον, τόνισε: «O μόνος παίκτης που ήθελα να κρατήσω οπωσδήποτε και δεν έγινε ήταν ο Στολτίδης. Ομως ξέρετε για ποιο λόγο έφυγε ο παίκτης. Τα λεφτά σίγουρα έπαιξαν ρόλο, όμως δεν ήταν μόνο αυτό. O Ακης ήθελε να αλλάξει περιβάλλον και ίσως είχε δίκιο».

Προτεραιότητες του ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ η νέα διοίκηση συγκροτήθηκε σε σώμα και πιάνει αμέσως δουλειά. O αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Παγώνης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «EXTRA SPORT», οριοθέτησε τις προτεραιότητες τονίζοντας πως θα στηριχθούν στο τρίπτυχο: προγραμματισμός, εξυγίανση, οργάνωση.

Ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Γούμενου, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Αγγελο Αναστασιάδη, λέγοντας: «Αυτός αποφασίζει σε όλα και κάνει κουμάντο. Είναι άριστος γνώστης των δεδομένων που υπάρχουν και αυτός θα μας υποδείξει τους παίκτες. Αν έχουμε την οικονομική δυνατότητα θα καλύψουμε τις προτάσεις του».

Επίσης, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο έλευσης νέου επενδυτή λέγοντας πως «τα μεγάλα άλογα θέλουν και μεγάλο αναβάτη. Αν βρεθεί ισχυρός επενδυτής είναι καλοδεχούμενος και αυτό θα επιδιώξουμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή