ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

TPIA άσχετα μεταξύ τους γεγονότα, όμως τόσο χαρακτηριστικά για την κατάσταση του ελληνικού πρωταθλήματος και τη νοοτροπία κάποιων παραγόντων.

ΠΡΩΤΟΝ: Ερόλ Μπουλούτ. Γιατί έχει «στυλώσει» τα πόδια και δεν τα βρίσκει με τον Πανιώνιο; Δεν αξίζει τον κόπο να θυσιάσει κάποια εκατομμύρια, αφού η ένταξή του στον Παναθηναϊκό θα του αποφέρει περισσότερα;

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ του Μπουλούτ με τον Πανιώνιο δεν είναι μόνο το οικονομικό, αλλά η συμπεριφορά της διοίκησης. Θεωρεί ότι τον κορόιδεψαν και δεν το δέχεται. Υπάρχει και κάτι άλλο.

ΕΠΕΙΤΑ από την προσφυγή του, αισθανόταν ότι δεν… κυκλοφορούσε μόνος. H… συμπτωματική παρουσία κάποιων ατόμων, όπου βρισκόταν, του έδινε την εντύπωση μηνύματος: «Παραιτήσου από τις απαιτήσεις σου…».

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Αγωγή ΠΑΕ AEK κατά Μάκη Ψωμιάδη για τα 6,5 δισ. δραχμές. Μόνος του ήταν στο δικαστήριο ο κ. Γιάννης Γρανίτσας. Ούτε ένας μάρτυρας υπεράσπισης δεν βρέθηκε για να καταθέσει τα όσα πήγε να υποστηρίξει. Και αναρωτήθηκαν όλοι: «Τι να φοβήθηκαν;».

ΤΡΙΤΟΝ: Υπόθεση Αρη. «Υπό τις απειλές των συνδεσμιτών της «Souper 3», δώσαμε το 87% των μετοχών της ΠΑΕ, χωρίς να πάρουμε ούτε μία εγγυητική επιστολή».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κι όμως αληθινή δήλωση του Νίκου Τσαρούχα, έως χθες αντιπροέδρου της διοίκησης, για τις συνθήκες υπό τις οποίες άλλαξε χέρια η ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΜΠΟΡΕΙ, πράγματι, η εταιρεία από τα Αραβικά Εμιράτα να βάλει λεφτά με το… τσουβάλι και ο Αρης να μεγαλουργήσει. Ομως αυτήν τη στιγμή το ζητούμενο είναι ποιοι και πώς αποφάσισαν να γίνει η εκχώρηση των μετοχών.

ΜΗΠΩΣ, επιτέλους, η πολιτεία πρέπει να παρέμβει; Οχι μέσω της επιτροπής του κ. Παπαλάκη, αλλά άμεσα διά του υπουργού;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή