H κόπωση τσάκισε την εθνική βόλεϊ

H κόπωση τσάκισε την εθνική βόλεϊ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ονειρο ήταν και… πάει. H εθνική ομάδα ανδρών ηττήθηκε από την Τσεχία με 1-3 (25-18, 19-25, 21-25, 15-25) και αποκλείστηκε από την ημιτελική φάση της παγκόσμιας λίγκας, που διεξάγεται στη Μαδρίτη. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μετά και τη δεύτερη ήττα, ολοκληρώνει σήμερα τις υποχρεώσεις του στον θεσμό, αντιμετωπίζοντας τη Σερβία / Μαυροβούνιο (14.00).

O αγώνας με την Τσεχία ήταν «καρμπόν» του παιχνιδιού με την Ισπανία, καθώς οι διεθνείς έδειξαν το… ίδιο πρόσωπο. Μπήκαν ευδιάθετοι και έχοντας σωστή υποδοχή, καλό ρυθμό και μπλοκ προηγήθηκαν, αλλά στη συνέχεια ξέμειναν από δυνάμεις. H υποδοχή χάλασε, ο ρυθμός ατόνησε και το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο. Τη «σκυτάλη» πήραν οι Τσέχοι, οι οποίοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο παρκέ του «Παλάθιο Βισταλέγκρε». Κατέκτησαν με άνεση το δεύτερο σετ και ισοφάρισαν. H κούραση είχε «δέσει» τα χέρια των διεθνών μας και η ομάδα δεν θύμιζε σε τίποτα την ομάδα που προκρίθηκε, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στους «οκτώ» της παγκόσμιας λίγκας. Χωρίς να βρουν ιδιαίτερη αντίσταση οι Τσέχοι έφτασαν στη νίκη και διατήρησαν ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή