Αντεπίθεση με Ροναλντίνιο επιχειρεί η Μπαρτσελόνα

Αντεπίθεση με Ροναλντίνιο επιχειρεί η Μπαρτσελόνα

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ροναλντίνιο αντί Μπέκαμ. O νεοεκλεγείς πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα, ετοιμάζει πρόταση στον Βραζιλιάνο, θέλοντας να κάνει ρελάνς για τη μεταγραφή του αρχηγού των «λιονταριών».

Ο αντιπρόεδρος των Καταλανών, Σάντρο Ροσέλ, βρίσκεται ήδη στο Παρίσι, όπου έχει αρχίσει τις επαφές με την Παρί Σεν Ζερμέν. Πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν πως η Μπαρτσελόνα κατέθεσε πρόταση ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ προσφέρει σαν αντάλλαγμα δύο ποδοσφαιριστές. Τον Γάλλο αμυντικό Φιλίπ Κριστανβάλ και τον Αργεντινό επιθετικό Χουάν Ρικέλμε.

Ο Λαπόρτα, πάντως, εμφανίζεται αισιόδοξος για την εξέλιξη του θέματος, παρά το γεγονός πως δεν θέλησε να προβεί σε αποκαλύψεις: «Δεν θέλω να αποκαλύψω λεπτομέρειες, ωστόσο πράγματι η πρότασή μας είναι εκπληκτική», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χθες, η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον Ρικάρντο Αντράντε Κουαρέσμα. O 19χρονος διεθνής Πορτογάλος επιθετικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ η μεταγραφή του στοίχισε 7 εκατ. ευρώ.

Ποδοσφαιρική στέγη στην Τουρκία βρήκε ο Φρανκ ντε Μπουρ. O διεθνής Ολλανδός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Γκαλατασαράι. Την υπόθεση του 33χρονου αμυντικού χειρίσθηκε προσωπικά ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Οζάν Καναϊντίν, ο οποίος πήγε στο Αμστερνταμ για να τον συναντήσει και να συμφωνήσει.

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στη μετακίνηση του Κριστιάν Κίβου στη Ρόμα, εξ αιτίας μιας οφειλής των Ιταλών σε σύλλογο του Περού. H FIFA ενημέρωσε τους «τζιαλορόσι» πως μέχρι να τακτοποιήσει το χρέος της προς τη Σπόρτινγκ Κριστάλ για την απόκτηση του Γκουστάβο Βασάλο Φεράρι, δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές ξένων παικτών. Ετσι, η μεταγραφή του Κίβου, ο οποίος προχθές υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή