Σερβίρει άνοδο η εθνική τένις

Σερβίρει άνοδο η εθνική τένις

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο βήμα για την άνοδο στην A΄ Κατηγορία του Κυπέλλου Ντέιβις θα προσπαθήσει να κάνει σήμερα η εθνική ομάδα τένις των ανδρών απέναντι στην Ιρλανδία. Στον υπεραιωνόβιο Ομιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, ο Κώστας Οικονομίδης θα αντιμετωπίσει τον Πίτερ Κλαρκ (11.30). Στη συνέχεια, ο καλύτερος Ελληνας τενίστας, Βασίλης Μαζαράκης, θα παίξει με τον Νίλαντ. Θα ακολουθήσουν το Σαββατοκύριακο άλλες τρεις αναμετρήσεις. Με νίκη επί των Ιρλανδών η εθνική προκρίνεται στον τελικό και διεκδικεί την επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια». Τα παιχνίδια θα κριθούν στα 3 νικηφόρα σετ. Ελλάδα και Ιρλανδία έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Ντέιβις και μετρούν από δύο νίκες.

Οι Μαζαράκης, Οικονομίδης, Ροβάς και Πέππας βρίσκονται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση. «Δεν ξέρουμε πολλά για τους Ιρλανδούς. Πιστεύω ότι είναι αντίπαλοι στα μέτρα μας. Θα διεκδικήσουμε τη νίκη ώστε, στη συνέχεια, να κατακτήσουμε και την άνοδο», δήλωσε ο Μαζαράκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή