Προετοιμασία… κονσέρβα από τον Σούμποτιτς

Προετοιμασία… κονσέρβα από τον Σούμποτιτς

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είκοσι ημέρες έχουν κυλήσει από την άδοξη ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού και ο πρόεδρος της KAE Σωκράτης Κόκκαλης «δοκιμάζει» την υπομονή του Λευτέρη Σούμποτιτς, ο οποίος διαφαίνεται να παραμένει στην τεχνική ηγεσία, χωρίς να αποκλείονται οι προεδρικές… εκπλήξεις. Το περιβόητο ραντεβού του Σούμποτιτς με τον πρόεδρο της KAE δεν έχει καν προγραμματισθεί, αλλά ο προπονητής των Πειραιωτών προχώρησε, χθες, σε μια κίνηση που δείχνει αν μη τι άλλο- τη διασφάλιση των επαγγελματικών συμφερόντων του και ταυτόχρονα την υποβαθμισμένη σημασία που δίνει στην «ερυθρόλευκη» προετοιμασία. H διπλή επαγγελματική ενασχόληση του Σούμποτιτς στους πάγκους της εθνικής Σλοβενίας και του Ολυμπιακού ανάγκασε τον «Πίξι» να προγραμματίσει δύο προετοιμασίες σε… συσκευασία μιας, λόγω και της συμμετοχής των Σλοβένων στο Ευρωμπάσκετ της Σουηδίας. Από την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, στις 8 Αυγούστου, μέχρι τη διεξαγωγή των πρώτων φιλικών, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα συνυπάρχουν στη Ρόγκλα, στο Κόπερ και στο Μάριμπορ με τους Σλοβένους διεθνείς!

– Υπό τους ήχους των σερβικών βιολιών που θα παίζουν στη γαμήλια δεξίωση του Ντέγιαν Μποντίρογκα, μεθαύριο, στο Βελιγράδι, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα προσπαθήσει να πείσει τον… δυσαρεστημένο Ιμπραήμ Κουτλουάι να αποδεχθεί τη μειωμένη πρόταση που του έγινε χθες από τους διοικούντες την KAE (1,2 εκατομμύρια δολάρια για δύο χρόνια). O Τούρκος φόργουορντ ζήτησε προθεσμία 2 ημερών για να απαντήσει οριστικά και να την συγκρίνει με την προσφορά της Ούλκερ.

Αντίθετα, ο Γιώργος Καλαϊτζής συμφώνησε να φοράει τη φανέλα με το νούμερο «5» του «τριφυλλιού» μέχρι το 2005 (ετήσιες αποδοχές 200.000 ευρώ).

– Οι οικογενειακές υποχρεώσεις του Γιώργου Σιγάλα άνοιξαν τον δρόμο της επιστροφής του αρχηγού της εθνικής ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον Μακεδονικό. O Σιγάλας θα έχει συμπαίκτη και τον Ρώσο διεθνή Νικίτα Μουργκάνοφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή