«Τελεσίγραφο» Βιεϊρά προς την Αρσεναλ

«Τελεσίγραφο» Βιεϊρά προς την Αρσεναλ

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ταύρο εν υαλοπωλείω» θυμίζει αυτές τις ημέρες ο Πατρίκ Βιεϊρά. O αρχηγός της Αρσεναλ έχει εκνευριστεί με την καθυστέρηση που παρατηρείται στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του και τα νεύρα του… πλήρωσε ο πρόεδρος της FIFA Σεπ Μπλάτερ για τη στάση του τελευταίου, ύστερα από τον θάνατο του Φοέ. «Εξοργίστηκα στο ημίχρονο τού μεταξύ μας αγώνα (Γαλλία) με την Τουρκία όταν ανακοίνωσε πώς ο τελικός θα γίνει κανονικά. Αυτήν την απόφαση έπρεπε να την πάρουν οι παίκτες του Καμερούν. Εδειξε έλλειψη σεβασμού», δήλωσε ενώ έστειλε και τελεσίγραφο στους ιθύνοντες της ομάδας του: «Θέλω να μείνω αλλά πρέπει να τελειώσουν όλα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος».

Προς Πόρτσμουθ ο Νταμπίζας

«Μήλον της Εριδος» έχει γίνει ο Νίκος Νταμπίζας. Οι Πόρτσμουθ, Λιντς και Μίντλεσμπρο ενδιαφέρονται για τον διεθνή αμυντικό, ο οποίος θα φύγει, όπως όλα δείχνουν, από τη Νιούκαστλ καθώς ο Μπόμπι Ρόμπσον δεν δείχνει να τον υπολογίζει. H Πόρτσμουθ είχε μιλήσει με τον διεθνή πριν από ένα μήνα, αλλά το ατύχημα που είχε ο Νταμπίζας, καθυστέρησε τις διαπραγματεύσεις. Τότε, οι άνθρωποι της Πόρτσμουθ άρχισαν να συζητούν με τον Ντέγιαν Στεφάνοβιτς, ο οποίος όμως έχει προβλήματα με την κάρτα εργασίας του. Ετσι, δεν αποκλείεται ο προπονητής Χάρι Ρέντναπ να κινηθεί ξανά για την απόκτηση του Ελληνα αμυντικού.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή