Βαρύς ο πέλεκυς για τον Χούτο

Βαρύς ο πέλεκυς για τον Χούτο

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το… χαϊδεμένο παιδί του προέδρου του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη είδε χθες την άλλη όψη του νομίσματος. «Με απόφαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, επιβλήθηκε εξάμηνη διακοπή συμβολαίου στον ποδοσφαιριστή Λάμπρο Χούτο για αντισυμβατική και δυσφημιστική προς τον σύλλογο συμπεριφορά. H απόφαση θα σταλεί την Τρίτη στην ΕΠΑΕ για επικύρωση», είναι η χθεσινή απόφαση – απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην… έμπνευση του Λάμπρου Χούτου να διεκδικήσει με εξώδικο που απέστειλε στην πειραϊκή εταιρεία, περίπου 150 εκατομμύρια δραχμές για εμπορική εκμετάλλευση του ονόματός του.

Πλέον, ο διεθνής επιθετικός είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει από την Αυστρία, όπου βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, προκειμένου να προπονείται μόνος του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Με την απόφαση αυτή ο Σωκράτης Κόκκαλης δείχνει εμπράκτως πως έχει λήξει η περίοδος ανοχής και χάριτος για όλους. Ειδικά στον Χούτο, η πειραϊκή ομάδα στάθηκε στο πλάι του και τον βοήθησε με εντυπωσιακό τρόπο στο μεγάλο διάστημα που έμεινε εκτός αγώνων λόγω σοβαρών τραυματισμών. Και τώρα που οι «ερυθρόλευκοι» υπολόγιζαν σημαντικά στη βοήθειά του, ήρθε με εκβιαστικό τρόπο να διεκδικήσει ένα (ομολογουμένως σημαντικό) ποσό, το οποίο προκύπτει από ιδιωτικό συμφωνητικό.

Το… ποτήρι ξεχείλισε. O Σωκράτης Κόκκαλης τον τιμώρησε παραδειγματικά, δίνοντας παράλληλα εντολή να αναζητηθεί επιθετικός στην αγορά του εξωτερικού, χωρίς να αποκλείεται η εντός συνόρων λύση – ο Ανέστης Αγρίτης του Αιγάλεω. Στην παρούσα φάση, ο 21χρονος (20/8/1981) Αργεντινός επιθετικός Ρομπέρτο Αντόνιο Νάνι, που αγωνίζεται στη Βελέζ Σάρσφιλντ της Αργεντινής, είναι ο πρώτος στόχος.

– O Κούζμπα έκανε χθες θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκε και ο Πατσατζόγλου. O τελευταίος έχει τενοντίτιδα στον αχίλλειο τένοντα και δεν αποκλείεται να υποβληθεί σε επέμβαση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή