KAI… ΑΛΛΑ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Μπάσκετ: 19.00: Κροατία – Σλοβενία, 21.15: Ελλάς – Τουρκία, Supersport. 14.30: Πουέρτο Ρίκο – Αυστραλία, 16.45: Λιθουανία – ΗΠΑ, Supersport 2. Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου: 11.00: Καταδύσεις, 19.00: Συγχρονισμένη κολύμβηση, 20.00: Καταδύσεις, 20.45: Συγχρονισμένη, Eurosport. 18.15: Πόλο (Γυν.): Ελλάς – Γερμανία, 20.00: Καταδύσεις, 00.00: Συγχρονισμένη, ET-1. Ποδηλασία: 12.45: Γύρος της Γαλλίας, Εurosport.

ΙΠΠΑΣΙΑ: Με ένα ακόμη άλογο (Gredo la Daviere) κατέκτησε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας ο Αντώνης Πετρής. O ιππέας πήρε μέρος σε αγώνα υπερπήδησης εμποδίων στη Σουηδία και «σφράγισε» το εισιτήριο και για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αυγούστου (Γερμανία).

Μ. ΠΕΝΤΑΘΛΟΝ: O B. Φλώρος και η Δ. Πάστρα πρώτευσαν στα πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων – νεανίδων.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Οι Ελβετοί Χέγερ / Εγκερ και οι Ιταλίδες Περότα / Γκατέλι κατέκτησαν την πρώτη θέση του τουρνουά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Ρέθυμνο. Οι ανδρικές ελληνικές ομάδες δεν κατάφεραν να προκριθούν στους «16». ενώ οι γυναικείες αποκλείστηκαν στους «16».

ΣΟΦΤΜΠΟΛ: H εθνική κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα B΄ κατηγορίας. Σήμερα αρχίζει στο Ελληνικό το 1ο Διεθνές Τουρνουά. Το πρόγραμμα: 18.00: Ελλάς – Βουλγαρία, 20.30 Ελλάδα – Ρωσία.

ΤΡΙΑΘΛΟ: Τη 16η θέση κατέλαβε ο Βασίλης Κρομμύδας σε διεθνή αγώνα στην πόλη Εχτερναχ (Λουξεμβούργο).

ΑΙΓΑΙΟ: Την πορεία των σκαφών που θα αγωνιστούν στην «AegeaRegatta», σε πραγματικό χρόνο, θα παρακολουθήσουν, για πρώτη φορά, οι φίλοι του αθλήματος μέσα από το Διαδίκτυο. H διοργάνωση θα διεξαχθεί στη διαδρομή Μύρινα Λήμνου, Καμαριώτισσα Σαμοθράκης, Μήθυμνα και Πέτρα Λέσβου (2-9/8).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή