«Ναυάγιο» του πόλο στο Παγκόσμιο

«Ναυάγιο» του πόλο στο Παγκόσμιο

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Μαύρη» ήταν η πρεμιέρα για τις εθνικές ομάδες πόλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, που γίνεται στη Βαρκελώνη. Και αν για τις γυναίκες η προχθεσινή ήττα με 7-10 (3-3, 2-3, 0-4, 2-0) ήλθε από τη 2η ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ, τις ΗΠΑ, και εθεωρείτο πιθανή, τους άνδρες μας τους βούλιαξαν χθες οι Γερμανοί, oι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν το «θαλάσσωμα» των Ελλήνων στο β΄ μέρος και νίκησαν 9-7 (3-5, 1-1, 2-0, 3-1).

H Εθνική στα δύο πρώτα επτάλεπτα έδειχνε ικανή να νικήσει και μάλιστα εύκολα. H συνέχεια, όμως, θύμισε την ομάδα του πρόσφατου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που από το ζενίθ βρισκόταν στο ναδίρ. Ετσι, το 6-4 έγινε 6-9, πριν να μειώσει ο Γ. Αφρουδάκης. Με την ήττα αυτή η Ελλάς κινδυνεύει να μείνει 3η στον όμιλό της (αν νικήσει αύριο την Κίνα και ηττηθεί την Παρασκευή από την Ιταλία), οπότε σε αυτή την περίπτωση θα παίξει με τη 2η του Δ΄ ομίλου (πιθανόν την Ισπανία ή τη Ρωσία), για μια θέση στην οκτάδα. Χθες η Ιταλία νίκησε 15-4 την Κίνα.

Τα ελληνικά γκολ πέτυχαν οι Θωμάκος 2, Γ. Αφρουδάκης 2, Χατζηθεοδώρου 2, Βλοντάκης.

Οι γυναίκες μας σήμερα θα αντιμετωπίσουν τη Γερμανία (στην πρεμιέρα επεβλήθη 15-5 της Γαλλίας) και πρέπει να νικήσουν για να πάρουν τη 2η θέση του ομίλου και να έχουν εύκολο αντίπαλο μετά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή