Μία… πετρελαιοπηγή για Ντάβιντς

Μία… πετρελαιοπηγή για Ντάβιντς

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν λογαριάζει τα χρήματα, όπως όλα δείχνουν, ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς, που αγόρασε την Τσέλσι. Ηδη συμφώνησε με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Εντγκαρ Ντάβιντς. Το κόστος της μεταγραφής του Ολλανδού θα φτάσει τα 11.000.000 αγγλικές λίρες. Αντίθετα, τα εκατομμύρια του Ρώσου δεν δελέασαν τους διοικούντες της Μπλάκμπερν και παρά τη δελεαστική πρόταση των 17.000.000 λιρών αρνήθηκαν να παραχωρήσουν τον Ντάμιεν Νταφ.

«Γη και ύδωρ» ζήτησε ο Εντγκαρ Ντάβιντς προκειμένου να μετακομίσει στο Λονδίνο καθώς γνωρίζει πως αυτή η μεταγραφή, ίσως, είναι η τελευταία της καριέρας του. O 30χρονος ζήτησε από τον νέο ιδιοκτήτη της Τσέλσι 3.300.000 αγγλικές λίρες το χρόνο. O πρώην παίκτης των Αγιαξ και Μίλαν φημίζεται για τη μαχητικότητά του και, όπως υποστηρίζει ο Κλαούντιο Ρανιέρι, θα είναι ο ιδανικός παρτενέρ του Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν στη μεσαία γραμμή των «μπλε».

Β Κοντά στη… χρυσή τομή είναι οι Αρσεναλ και Ντένις Μπέργκαμπ. Παρά την πρόταση των μειωμένων αποδοχών που του έκαναν οι «κανονιέρηδες», ο Ολλανδός φέρεται αποφασισμένος να μείνει στην ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή