Ψάχνει τον αυθεντικό ηγέτη ο Παναθηναϊκός

Ψάχνει τον αυθεντικό ηγέτη ο Παναθηναϊκός

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θεαματική στροφή έκανε χθες η διοίκηση του Παναθηναϊκού και διά στόματος Σπύρου Λιβαθηνού, άτυπου τεχνικού συμβούλου του Γ. Βαρδινογιάννη, προανήγγειλε την έλευση του παίκτη – ηγέτη, ο οποίος δεν είναι ο Σανμαρτεάν! «O Ρουμάνος είναι ένας καλός, εξελίξιμος ποδοσφαιριστής, από τον οποίο περιμένουμε πολλά στο μέλλον. Προς Θεού, όμως, δεν είναι αυτός ο ηγέτης που ψάχνουμε. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι η διοίκηση συνεχίζει την αναζήτηση και είμαι αισιόδοξος ότι θα υπάρξουν αποτελέσματα», δήλωσε στην EPA Σπορ ο κ. Λιβαθηνός, με την υποσημείωση ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες: «Υπάρχουν τρεις περιπτώσεις σπουδαίων ξένων παικτών που τις χειρίσθηκα προσωπικά εγώ και κανείς τους δεν ήθελε να ακούσει για Ελλάδα. Δεν το συζητούσαν καν ή ζητούσαν τρελά λεφτά, πολύ περισσότερα απ’ όσα ζητούσαν από ξένες ομάδες». Ανοικτό παράθυρο για τον παίκτη-ηγέτη άφησε και ο Ζάετς, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Ελβετία.

Ο Σανμαρτεάν πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, συμφώνησε τελικά για πενταετές συμβόλαιο (2+1+1+1 χρόνια) με 600 χιλ. ευρώ αποζημίωση για την ομάδα του και αναμένεται να πάει σήμερα στην Ελβετία. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε χθες και ο Κώστας Χαλκιάς, ο οποίος με αθόρυβο τρόπο επέστρεψε στον Παναθηναϊκό με συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Με την κίνηση αυτή, μάλλον θα γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του Κοτσόλη να παραχωρηθεί (έστω και δανεικός) σε ομάδα του εξωτερικού.

Οι «πράσινοι» έδωσαν χθες το πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας και ήταν εξαιρετικοί στην επίθεση και τραγικοί στην άμυνα. Αυτό λέει το 5-4 της νίκης τους επί της ελβετικής Σιον, σκορ που διαμορφώθηκε από τα μεγάλα αμυντικά λάθη του Παναθηναϊκού (5΄ Κωνσταντίνου, 29΄ Ολισαντέμπε, 48΄ Βαζέχα, 55΄ Παπαδόπουλος, 72΄ πέν. Σαπάνης – 34΄ Λεάντρο, 37΄ Κάρλος, 62΄ πέν., 65΄ Τολό).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή