Τζόνσον με Καντάφι!

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ευκαιρία να τον προπονήσει ένας διαβόητος αθλητής είχε ο Ζήσης Βρύζας. O «περίφημος» Μπεν Τζόνσον είναι προσωπικός γυμναστής του Σααντί Καντάφι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Περούτζια. Ετσι, ο Καναδός σπρίντερ, που συνέδεσε το όνομά του με το μεγάλο σκάνδαλο ντόπινγκ στους Ολυμπιακούς της Σεούλ, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και έκανε ορισμένες ασκήσεις σπριντ στους ποδοσφαιριστές.

Την αποκλειστικότητα των προπονήσεων, όμως, έχει ο γιος του Λιβύου ηγέτη καθώς ο Καντάφι έχει προσλάβει τον Τζόνσον για προσωπικό γυμναστή, κάτι που θα το ζήλευε ακόμα και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Στο μεταξύ, ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ μπορεί να μην έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα με το νούμερο 23 σε φιλικό ή σε επίσημο παιχνίδι, αλλά η τεχνολογία τον έφερε αντιμέτωπο με τους παλαιούς συμπαίκτες του. Σε ηλεκτρονικό παιχνίδι, ο Μπέκαμ ντυμένος στα «λευκά» της «βασίλισσας» παίζει και σκοράρει εναντίον της Μάντσεστερ, στο «Ολντ Τράφορντ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή