Μπάγεβιτς: Κουράστηκα, φτάνει

Μπάγεβιτς: Κουράστηκα, φτάνει

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H έκρηξη οργής του Ντούσαν Μπάγεβιτς παρέμεινε για πολλές ώρες κύριο θέμα συζήτησης όχι μόνο στην αποστολή της AEK, αλλά και στην Ελλάδα. Αν και ηρέμησε κάποια στιγμή, ο Ντούσκο δεν ζήτησε συγγνώμη για την επίθεσή του (μετά χειροδικίας) στον ομογενή «φίλαθλο» που τον εξύβρισε. Είπε απλώς ότι κουράστηκε να τραβάει τα ίδια και τα ίδια όπου πηγαίνει και δεν θέλησε να δώσει συνέχεια σ’ ένα επεισόδιο που απασχόλησε μέχρι και τον υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Λιάνη: «Δεν συμμερίζομαι την πράξη του, αλλά αν καταδικαζόταν, θα είχε το ελαφρυντικό τού «εν βρασμώ ψυχής». H στάση ορισμένων ανθρώπων είναι ρατσιστική απέναντί του. Για μένα δεν ήταν προδότης. Εχει προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο και έχει υπομείνει περισσότερα».

– Καλά νέα είχαν για τον Καψή και τον Λάκη τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν. O πρώτος έχει τράβηγμα στο δικέφαλο και θα ξαναμπεί στο κανονικό πρόγραμμα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ ο δεύτερος έπαθε απλώς κάκωση στην ωμοπλάτη και θα κάνει θεραπεία για μία – δύο μέρες.

– Τον Μπάγεβιτς και τους τρεις αρχηγούς ενημέρωσε ο Π. Στάθης για τις διοικητικές εξελίξεις και τους διαβεβαίωσε πως όλα θα πάνε καλά.

– Φιλικό παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ δίνει σήμερα η AEK επί αυστριακού εδάφους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή