ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Την 5η θέση (7η στη γενική κατάταξη) κατέκτησαν στο «ανοικτό» ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 470 οι Κοσματόπουλος – Τριγκώνης. Οι Μπεκατώρου – Τσουλφά ήταν 11ες στις γυναίκες (15ες). Οι θέσεις των άλλων Ελλήνων: Μάντης – Πολυχρονίδης 13οι (19οι), Μηλαίος – Σπ. Λεμάνης 15οι (22οι) και Παπαδοπούλου – Κούρκουλου 25ες (32ες).

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ: Το ανώτατο παράσημο της χώρας απένειμε η κυβέρνηση του Σαν Μαρίνο στον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας και γενικό γραμματέα της διεθνούς, Γιάννη Σγουρό, για την προσφορά του στον αθλητισμό.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Οι οικονομικές απαιτήσεις της πρώην ομάδας του Σαμπίν Ιλιε, εμποδίζουν τη μεταγραφή του Ρουμάνου. O Μουράτι θα παραμείνει άλλα δύο χρόνια.

ΠΑΟΚ: Εφτασε χθες στη Θεσσαλονίκη ο Ουντέζε, ενώ σήμερα αναμένεται ο Αμπονσά για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

ΣΤΙΒΟΣ: O ΣΕΓΑΣ θα προτείνει στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου να βραβεύσουν την πρωταθλήτρια στους δρόμους αντοχής Καλλιόπη Αστροπεκάκη για την αθλητική συνέπεια που επέδειξε στη διάρκεια των βαλκανικών αγώνων.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Για αδιαφορία και για απειλές καταγγέλλει τη δημοτική αρχή της Νίκαιας και τον δήμαρχο, Στέλιο Μπενετάτο η ΠΑΕ. Αιτία, το γηπεδικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους «κυανόλευκους» και τη Χαλκηδόνα.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Το Zantino – Telestet (κυβερνήτης Παν. Στρούζας) «πήρε κεφάλι» στην κατηγορία IMS, στο 40ό Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλι Αιγαίου, μετά τη χθεσινή ιστιοδρομία (Ρέθυμνο – Χανιά, 30 ν.μ.).

ΠΟΛΟ: Στον Αγιο Κοσμά αρχίζει σήμερα το τουρνουά νέων ανδρών εις μνήμην Νόντα Σαμαρτζίδη. Το πρόγραμμα: 17:15: Σερβία – Ουγγαρία, 18:30: Ελλάς B΄ – Κροατία, 19:45: Ελλάς – Ισπανία.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Οι Αρβανίτη – Κουτρουμανίδου νίκησαν στη Μασσαλία με 2-0 (25-23, 21-17) τις Βραζιλιάνες Μόνικα/Μπάρος και 2-1 σετ (11-21, 21-19, 21-15) τις Γερμανίδες Αχμαν/Βόλερ, και προκρίθηκαν στις 16 καλύτερες ομάδες του Γκραν Σλαμ για το παγκόσμιο σιρκουί.

ΞΑΝΘΗ: Στη σύνθεση της ακριτικής ομάδας προστέθηκαν χθες οι Χιλιανοί P. Κετλούν και Ντ. Γκαρσία.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Στις 22 Ιουλίου θα διενεργηθεί η κλήρωση της α΄ φάσης του κυπέλλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή