Αιχμές Παναθηναϊκού κατά υφυπουργού για τη «Λεωφόρο»

Αιχμές Παναθηναϊκού κατά υφυπουργού για τη «Λεωφόρο»

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οριστικά το γήπεδο της «Λεωφόρου Αλεξάνδρας» θα παραμείνει στη θέση όπου βρίσκεται και δεν πρόκειται να αλλάξει προσανατολισμό, όπως είχε προτείνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το ξεκαθάρισε χθες ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Λιάνης. Και πρόσθεσε: «Αν μπορούν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα αυξήσουν τη χωρητικότητά του. Την ανακατασκευή θα την αναλάβει ο Παναθηναϊκός με τη δική μας βοήθεια, όπως έγινε στις περιπτώσεις του Ολυμπιακού και της AEK. Στη συνάντηση που είχαμε με τον κ. Μήτσου ζήτησε να γίνουν εργασίες βελτίωσης. Θα γίνει εξωραϊσμός της εξωτερικής πλευράς, στα δημοσιογραφικά, στα επίσημα και στα αποδυτήρια».

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός άφησε αιχμές κατά του υφυπουργού: «Για μία  ακόμη φορά τοποθετήθηκε δημοσίως για το  θέμα του γηπέδου χωρίς δυστυχώς να προτείνει λύσεις. Εάν έχει στα χέρια του οικονομοτεχνική μελέτη που να επιλύει το θέμα επί του υπάρχοντος οικοπέδου, περιμένουμε να τη γνωστοποιήσει».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή