Χάδι, το χαστούκι της… ήττας

Χάδι, το χαστούκι της… ήττας

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Καλό μάθημα για όλους» χαρακτήρισε ο Νίκος Σταυρόπουλος την ανώδυνη ήττα από την Κροατία, ακριβώς επειδή δεν στέρησε από την Εθνική μας την πρωτιά στον όμιλο και τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει τη Λιθουανία στον αυριανό ημιτελικό. «Είναι ένα χαστούκι… χάδι, γιατί δεν μας πόνεσε. Ισα – ίσα, μπορεί και να μας ξυπνήσει. Αν αποβάλουμε την αρνητική επίδραση που έχει κάθε ήττα και αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε με τους Κροάτες, θα τα πάμε καλά», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος από χθες έχει και τη βοήθεια του Κώστα Πολίτη. O τεχνικός σύμβουλος της ομοσπονδίας μίλησε με όλους τους παίκτες και προσπάθησε να τους αποφορτίσει από το άγχος. Τώρα που έρχονται τα πολύ «καυτά» παιχνίδια και το γήπεδο θα είναι γεμάτο, είναι λογικό να επηρεαστούν οι νεαροί παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν ξαναζήσει ανάλογες στιγμές στη μικρή καριέρα τους.

Β Παπαλουκάς, Χαρίσης, Παπαμακάριος, Παπαδόπουλος, Πελεκάνος, Κόμματος και Παπανικολάου θα κάνουν σήμερα εργομετρικές εξετάσεις και την άλλη εβδομάδα ξεκινούν προετοιμασία με τους υπόλοιπους διεθνείς. Τη Δευτέρα, ο Γιάννης Ιωαννίδης θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή