Σανίδα σωτηρίας αναζητεί ο Αρης

Σανίδα σωτηρίας αναζητεί ο Αρης

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ώρα μηδέν για τον Αρη έφθασε. H αγωνία για το μέλλον της ομάδας, δηλαδή αν θα καταφέρει να εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα ή θα κατρακυλήσει στη Δ΄ Εθνική, βρίσκεται στο ζενίθ. O κ. Νίκος Τσαρούχας συναντήθηκε χθες με αρμόδιους παράγοντες, κυβερνητικούς και μη, για την εξασφάλιση παράτασης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να προλάβει ο Αρης να καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Θεωρείται βέβαιο πως θα δοθεί σιωπηρή παράταση λίγων ημερών, χωρίς τούτο να σημαίνει πως ο Αρης θα μπορέσει να βγει, τελικώς, από το αδιέξοδο.

Οι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν χθες το μεσημέρι για την περιοχή 3-5 Πηγάδια της Νάουσας για να επαναρχίσει η προετοιμασία, που είχε διακοπεί στην Αυστρία ελλείψει χρημάτων.

Σε διακανονισμό ήρθε η ΠΑΕ με δύο από τους δέκα παλαιούς παίκτες της, που τους οφείλει χρήματα, τον Χαριστέα και τον Λουμπούτη, οι οποίοι δέχθηκαν να εισπράξουν μικρότερο από το οφειλόμενο ποσό. Μπορεί τα ταμεία να είναι άδεια, αλλά η μεταγραφική ενίσχυση είναι επιθυμητή. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να επιστρέψει στην ομάδα ο Κύπριος επιθετικός Μάριος Αγαθοκλέους, που βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή