ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της βρίσκεται η εθνική ομάδα της ενόργανης. Οι Μελισσανίδης, Ταμπάκος, Μάρας, Τσολακίδης, Λυμπανοβνός, Μπαρμπάκης, Τζαβάρας θα διεκδικήσουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα (16 – 24/8, Λος Αντζελες) την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας. Στις γυναίκες θα μας εκπροσωπήσουν οι Μπισμπίκου, Μαστρογιαννοπούλου, M. Αποστολίδου, Ευγ. Ζαφειράκη, Τσεγκέλη, Μαρ. Παπαδοπούλου και Τσακαλίδου.

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ: H Σωτ. Κουτσοπέτρου προκρίθηκε χθες ως 11η στον ημιτελικό των καταδύσεων από 3 μ., στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που γίνεται στη Βαρκελώνη. H Δ. Γεωργάτου κατετάγη 38η στις 43. Στο πόλο ανδρών, η Ουγγαρία και οι ΗΠΑ έγιναν οι πρώτες ομάδες που προκρίθηκαν στους προημιτελικούς. Θα περάσουν, επίσης, οι νικήτριες των αγώνων Κροατία – Αυστραλία και Σερβία – Ρουμανία.

Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ μπορεί να μην «άνοιξε» τα χαρτιά του και να μην αποκάλυψε σε ποια ομάδα θ’ αγωνιστεί, αλλά μιλώντας στην EPA ΣΠΟΡ, τόνισε ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο: «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι συντηρούν το θέμα. Ισως για λόγους διαφήμισης. Ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Πανιώνιο δεν υπάρχει», είπε.

ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ: O διεθνής επιθετικός δεν θα ενισχύσει τη Βέρντερ Βρέμης στο σημερινό παιχνίδι με τη Νις στη Γαλλία για το κύπελλο Ιντερτότο. Ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο μηρό και θα μείνει εκτός δράσης μέχρι την Πέμπτη.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Με το όνειρο της εξασφάλισης μιας από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στο Κύπελλο UEFA, αντιμετωπίζει σήμερα τη σλοβενική Κόπερ για τη γ΄ φάση του Κυπέλλου Ιντερτότο (21.00, «Γιάννης Παθιακάκης»). Απόντες αναμένεται να είναι οι τραυματίες Σκοπελίτης και Συμεωνίδης.

ΠΑΛΗ: Σε τουρνουά ελευθέρας στο Βλαντικαυκάς (Ρωσία) θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο οι Καρντάνοφ (56 κ.), Ασλανασβίλι (60), N. Λοϊζίδης (66), Πολιανίδης (74), Λ. Λοϊζίδης (84), Ξανθόπουλος (96), Θεοδωρίδης και Τοπαλίδης (120).

ΦΟΡΜΟΥΛΑ: O Μίχαελ Σουμάχερ θα αγωνιστεί στο γκραν πρι της M. Βρετανίας έχοντας οκτώ βαθμούς διαφοράς από τον Φινλανδό Ραϊκόνεν και εντεκα από τον αδερφό του, Ραλφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή