Αρης: συνεχίζεται η προσπάθεια

Αρης: συνεχίζεται η προσπάθεια

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε… αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι ιθύνοντες του Αρη προκειμένου να μαζέψουν τα χρήματα που απαιτούνται για να εξασφαλίστει το πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. «Χρειάζεται προβολέας για να βγούμε από το τούνελ και αυτήν τη στιγμή παλεύουμε με κεράκια. O κόσμος έχει βοηθήσει σημαντικά. Εξασφαλίσαμε την ασφαλιστική ενημερότητα από την ΕΠΑΕ και απομένει της ΕΠΟ», δήλωσε στην EPA ΣΠΟΡ ο Νίκος Τσαρούχας. Μέσα στις επόμενες ώρες οι «κίτρινοι» πρέπει να βρουν χρήματα για να πληρωθεί η εφορία και να διακανονιστούν οι οφειλές των παλαιών ποδοσφαιριστών. «Σεβόμαστε κάθε ευρώ των φιλάθλων. Βασική μας προτεραιότητα είναι η απόκτηση του πιστοποιητικού και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές, το προσωπικό της ομάδας, οι υπάλληλοι της ΠΑΕ», τόνισε ο πρόεδρος του Αρη, Σωτήρης Καραμπέρης.

– Να… νοικοκυρέψει τον ΠΑΟΚ στοχεύει ο Γιώργος Καλύβας, ο οποίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του «δικέφαλου» για τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή