Διώχνει Βλάοβιτς παίρνει Τζιοβάνι Ρόσο

Διώχνει Βλάοβιτς παίρνει Τζιοβάνι Ρόσο

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οσο ανακάτεμα κι αν κάνει στην τράπουλα ο Παναθηναϊκός, άσο από το μανίκι του δεν βγάζει! Μετά την απόκτηση του 31χρονου Γερμανού Μάρκους Μινχ (έμεινε ελεύθερος από την Γκλάντμπαχ) για τη θέση του αριστερού μέσου, το χθεσινό κόλπο είχε Κροάτες μπαλαντέρ, με τον Τζιοβάνι Ρόσο της Μακάμπι Χάιφα να είναι προ των πυλών της Παιανίας και τον Γκόραν Βλάοβιτς έτοιμο να περάσει εκτός. H αλλαγή του σκηνικού ήλθε επειδή οι Ζάετς, Σουμ έκριναν ότι η επίθεση είναι πλήρης και δεν χρειάζονται τον Κροάτη, ενώ φαίνεται ότι δεν ποντάρουν στον Μικαέλσεν (παραμένει τραυματίας), άρα ήθελαν άλλο δεξί χαφ.

Η επιλογή τους πάλι δεν ήταν ακριβή. O 31χρονος Ρόσο ήταν γνωστός και των δύο, αλλά πέρα από το συμβόλαιό του με τη Μακάμπι, πρόσθετο πρόβλημα ήταν η έλλειψη θέσης ξένου. O Βλάοβιτς έδειξε προθυμία να διευκολύνει την κατάσταση, έψαξε για ομάδα και απ’ όσα έλεγε χθες ο μάνατζέρ του, τη βρήκε και θα την έφερνε σύντομα στον Παναθηναϊκό.

* Μετά το βαρύ 4-1 από την Οσέρ, το επόμενο φιλικό του Παναθηναϊκού είναι το σημερινό με τη Νοσατέλ Ξαμάξ (Star, 9 μ.μ.). O Μπασινάς είναι καλά και μάλλον θα παίξει, σε αντίθεση με τον Μινχ, που έδειξε ανέτοιμος στην πρώτη του προπόνηση (ήταν έξι μήνες εκτός). O Λίνκαρ επέστρεψε στην Ελλάδα και θα δοθεί δανεικός στον Ακράτητο. Ενδιαφέρον έδειξε και ο ΠΑΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή