Ως διά μαγείας… AEK – Αρης άλλαξαν μπλοκ

Ως διά μαγείας… AEK – Αρης άλλαξαν μπλοκ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής στις (ούτως ή άλλως) εύθραυστες ισορροπίες έριξαν στο κενό την (έμμεση) προσπάθεια του Παναθηναϊκού να τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια του Θανάση Κανελλόπουλου. H AEK και ο Αρης άλλαξαν αιφνιδιαστικά στρατόπεδο, η «συμμαχία των 12» έγινε «συμμαχία των 10» κι έτσι σε συμβούλιο 23 μελών, η κίνηση αυτή έπαψε να είναι πλειοψηφία. Κατά συνέπειαν, έχασε και τις δύο ψηφοφορίες που έγιναν, με τον Γιάννη Γρανίτσα (AEK) να υπερισχύει με 13-10 του Γιώργου Στράτου (ΠΑΟ) για τη θέση του α΄ αντιπροέδρου και τον Γιώργο Καλύβα (ΠΑΟΚ) να επικρατεί με τις ίδιες ψήφους του Χρ. Καμπόλη (Ακράτητος) για τη θέση του β΄ αντιπροέδρου. Νέο μέλος της εκτελεστικής επιτροπής εκλέχθηκε παμψηφεί ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα (και πρώην του Ηρακλή) Πέτρος Θεοδωρίδης, ενώ με απόφαση του προέδρου, η Γενική Συνέλευση της λίγκας στην οποία θα συζητηθούν οι όποιες αλλαγές στο καταστατικό, μετατέθηκε για τις αρχές Οκτωβρίου.

«Τους ρώτησα αν θέλουν να αφαιρεθούν οι αρμοδιότητες του προέδρου της ΕΠΑΕ και μόνο ένα μέλος μού απάντησε ότι το ζήτησε. Ολοι οι υπογράφοντες απέσυραν το έγγραφο, εκτός από τον κ. Βίκτωρα Μητρόπουλο, με τη διευκρίνιση ότι η υπογραφή τους δεν έχει την έννοια της καταστρατήγησης του καταστατικού», δήλωσε ο κ. Κανελλόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι εφέτος θα μεταδοθεί τηλεοπτικά το 50% με 60% των αγώνων A΄ και της B΄ Εθνικής, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνονται παιχνίδια και Παρασκευή ή Δευτέρα.

«Αποδείξαμε ότι επιχειρηματική συνύπαρξη δεν σημαίνει απαραίτητα και συντονισμό ενεργειών σε διοικητικό επίπεδο», δήλωσε ο Γ. Στράτος, ενώ ο Γ. Γρανίτσας τόνισε ότι η AEK παραμένει στο «μπλοκ των 12»! O Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση να είναι τακτικοί δικαστές οι αθλητικοί δικαστές και τα μέλη της ΕΕΟΔΕΠ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή