Αισιόδοξα μηνύματα για 2004

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από παντού έρχονται αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον του ελληνικού στίβου. Είναι, ίσως, ένα από τα λίγα αθλήματα που δείχνει πως μπορεί να έχει ευοίωνο μέλλον και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αρκεί, όπως τόνισε η Γωγώ Κοκλώνη, μετά τη νίκη της στα 100 μ., στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων (κάτω των 23 ετών) να προσεχθεί η γενιά, που θα δώσει τους πρωταθλητές μετά τους Ολυμπιακούς.

Η μεγάλη επίδοση σημειώθηκε από τον 24χρονο Περικλή Ιακωβάκη, στο μίτινγκ «σούπερ γκραν πρι» της Μαδρίτης. Τερμάτισε 2ος στα 400 μ. εμπόδια, με 48.51, πανελλήνιο ρεκόρ (παλαιό δικό του με 48.66 από τις 19/8/2002 και τις 7/7/2003) και 7η εφετινή επίδοση στον κόσμο. Νίκησε ο Αμερικανός Μπ. Τζάκσον με 48.23 (2η επίδοση στον κόσμο για το 2003). O Περικλής φάνηκε ανακουφισμένος μετά την κατάρριψη του ρεκόρ, γιατί ήταν κάτι που επιθυμούσε να πετύχει πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Παρισιού, στα τέλη Αυγούστου. «Τώρα μπορώ να πάω ήσυχος απ’ ευθείας στο Παρίσι. H περίοδος βρίσκεται στο μέσον και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα πετύχω και καλύτερη επίδοση», τόνισε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή