O Γκαγκαλούδης υπέγραψε στον Παναθηναϊκό – Ακολουθεί ο Χατζηβρέττας

O Γκαγκαλούδης υπέγραψε στον Παναθηναϊκό – Ακολουθεί ο Χατζηβρέττας

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν ορισμένοι γέλασαν ακούγοντας τον Ντέμη Νικολαΐδη να δηλώνει οπαδός της Ατλέτικο Μαδρίτης από… παιδί, δεν θα συμβεί το ίδιο όταν σε λίγες μέρες θα ακούσουν από τον Γιάννη Γκαγκαλούδη να δηλώνει φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού. Ακόμα κι όταν αγωνιζόταν στον Αρη, ο 26χρονος γκαρντ δεν έκρυψε ποτέ τα «πράσινα» αισθήματά του και χθες ένιωσε διπλά ευτυχισμένος υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο (1+1+1) με την ομάδα της καρδιάς του. O Ομπράντοβιτς ζήτησε από τον Θανάση Γιαννακόπουλο τρεις ακόμα παίκτες. O ένας (Νίκος Χατζηβρέττας) θεωρείται ήδη «πράσινος», ο άλλος (Μιρσάντ Τουρκσάν) είναι πολύ κοντά σε συμφωνία κι έτσι, «άγνωστος X» παραμένει ακόμα μόνο ο σέντερ, που θα αποκτηθεί ανεξάρτητα από το αν θα παραμείνει ή όχι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, για τον οποίο δείχνει έντονο ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός.

– Παρουσιάσθηκαν επίσημα χθες από τον Μακεδονικό ο Νίκος Μπουντούρης και ο Γιώργος Μπαλογιάννης.

– Ενδιαφέρον για την αγορά της KAE ΠΑΟΚ έδειξε η εταιρεία ΕΥΡΩΦΑΡΜΑ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει επίσημη προσφορά. H σχετική προθεσμία λήγει στις 28 Ιουλίου και μέχρι στιγμής, μοναδική «σίγουρη» προσφορά θεωρείται αυτή των Πανελούδη – Κατσαρή.

– Τριετές συμβόλαιο με το Μαρούσι υπέγραψε χθες ο μέχρι πρότινος γκαρντ του Αρη, Πρόδρομος Νικολαΐδης. Το Μαρούσι απέκτησε και τον νεαρό Δημήτρη Λόλα και περιμένει σήμερα στην Αθήνα τον πρώην παίκτη της Μπούντουτσνοστ, Αλεξάντερ Σμίλιανιτς.

– Προπηλακίστηκε από «φίλο» του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Ιορδάνης Αποστολίδης, με αφορμή, προφανώς, τις διαφορές που έχει με την ΠΑΕ για κάποιες εργασίες στο γήπεδο της N. Σμύρνης. Αν και το επεισόδιο είναι άσχετο με την ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου, θα την επηρεάσει αν ο κ. Αποστολίδης παραιτηθεί, γιατί θα πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή