ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

INTEP: Προβλήματα δημιούργησε στην ομάδα η γνωμάτευση του ιατρού Μπρούνο Καρού σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Σενεγαλέζου Καλιλού Φαντιγκά, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα καρδιακής αρρυθμίας. «O παίκτης δεν μπορεί να παίζει σε επαγγελματικά επίπεδα αλλά η κατάσταση είναι αναστρέψιμη», ξεκαθάρισε ο Ιταλός, ο οποίος υπέβαλε τον ποδοσφαιριστή σε εξετάσεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από την Οσέρ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία (1+2) χρόνια ο Πετρ Βλτσεκ. O Τσέχος αμυντικός, που ήταν δανεικός στους «κυανέρυθρους», έμεινε τελικά ελεύθερος από τη Σταντάρ Λιέγης.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο υπέγραψε με την ομάδα της Νεάπολης ο Τάσος Φερεκίδης, που είχε μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες ο Μάρτσιν Μίετσελ, προκειμένου να επανενταχθεί στην ομάδα.

ΟΦΗ: Το πρώτο φετινό της φιλικό θα δώσει σήμερα η κρητική ομάδα στην Ολλανδία, με αντίπαλο την ισραηλινή Ιρονί Ασντόντ.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Πολύ κοντά στο χρυσό μετάλλιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος 420 βρίσκονται οι Γ. Βάσιλας – E. Μιτάκης, οι οποίοι συνεχίζουν να προηγούνται.

ΒΟΛΕΪ: Μόνο οι υπογραφές μένουν για να φορέσει τη φανέλα με τα χρώματα του Ηρακλή ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ: Δεν θα ταξιδέψει τελικά στη Μαλαισία η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις της «Βασίλισσας» οδήγησαν τη μαλαισιανή ομοσπονδία στην ακύρωση του αγώνα της εθνικής τους με την πρωταθλήτρια.

ΙΤΑΛΙΑ: O Ντεμέτριο Αλμπερτίνι, ύστερα από 14 χρόνια στη Μίλαν, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λάτσιο. Οι «Λατσιάλι» παραχώρησαν από την πλευρά τους τον Τζουζέπε Πάνκαρο για 1+1 χρόνια.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα της «Γηραιάς Κυρίας» έκανε ο Στεφάν Απια.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Με τα χρώματα της ισπανικής ομάδας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χούλιο Μπαπτίστα. O 21χρονος Βραζιλιάνος διεθνής μέσος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ισπανικό σύλλογο έναντι 2.300.000 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή