Υπόσχεση για γκολ και «δίψα» τίτλου

Υπόσχεση για γκολ και «δίψα» τίτλου

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη καριέρα οραματίζεται με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ντέμης Νικολαΐδης. Κατά την παρουσίασή του από την ισπανική ομάδα έδειξε… πρωταγωνιστικές διαθέσεις υποσχόμενος πολλά γκολ. Αποκάλυψε ότι από μικρός ήταν Ατλέτικο, ενώ δεν απέκλεισε να κάνει τατουάζ με το σήμα του συλλόγου στο δεξί μπράτσο (στο αριστερό υπάρχει ο «Δικέφαλος»): «Πιστεύω ότι θα κάνουμε καλό δίδυμο με τον Φερνάντο Τόρες στην επίθεση. Θα βάλω πολλά γκολ. Στόχος της ομάδας είναι να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα. Γιατί να μην πάρουμε και το πρωτάθλημα;».

Ο Ελληνας επιθετικός φανερά ικανοποιημένος από την εξέλιξη της καριέρας του άφησε αιχμές για το ελληνικό πρωτάθλημα. «Οι συνθήκες για τους Ελληνες ποδοσφαιριστές είναι καλύτερες στο εξωτερικό. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο καλό. Γι’ αυτό ήρθα σε μία τόσο μεγάλη ομάδα», υπογράμμισε. Μπορεί ο Ντέμης να ονειρεύεται την κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος δεν ξεχνάει όμως τις… παλιές αγάπες. «Θα μου λείψει πάρα πολύ η AEK. Θα μου λείψει ο γύρος».

Στη συνέχεια, ο «Ντεμίνιο» φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα, με το όνομα «Demis» των «ροχιμπλάνκος» και εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Βιθέντε Καλντερόν», όπου φωτογραφήθηκε και μοίρασε αυτόγραφα σε αρκετούς οπαδούς της νέας του ομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή