ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΙΒΟΣ: Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων (Τάμπερε, Φινλανδίας) ο Μαθιουδάκης με 2,10 μ. ήταν 10ος στο α΄ γκρουπ και αποκλείστηκε από τον τελικό του ύψους. Εκτός τελικού της σφυροβολίας έμεινε και η Υψηλάντη (54,85 μ.). O Διαμαντάρας αγωνίζεται σήμερα στον τελικό του μήκους, ο Γράβαλος στα ημιτελικά των 400 μ., ο Μαρκόπουλος στα 400 μ. εμπόδια, ο Συντιχάκης στον προκριματικό του επί κοντώ και η Καζιμίροβα στον ημιτελικό των 2.000 μ. στιπλ.

ΟΦΗ: Στην κρητική ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάριος Νεοφύτου. O Κύπριος επιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο (1+1+1).

ΑΡΗΣ: Εκτός από το πολυπόθητο πιστοποιητικό της EEA, οι «κίτρινοι» απέκτησαν και χορηγό την εταιρεία «Montabagno». Σε φιλικό αγώνα στη Νάουσα, ο Αρης νίκησε τον Πανηλειακό με 5-3 (17΄ Σπέρτος, 20΄, 28΄ Κολτσίδας, 64΄, 67΄ Καμπάνταης – 31΄ Φ. Παπαδόπουλος, 45΄ Θωμαΐδης, 86΄ Μανίκας).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Δεκαπέντε -από τους δεκαέξι- νέους ποδοσφαιριστές παρουσίασε χθες η ομάδα της Νέας Σμύρνης (έλειψε ο Βλτσεκ). Οι ποδοσφαιριστές είναι οι Τοτ (21), Τζιουλιάνο (2), Τζιωρτζιόπουλος (4), Στούμπος (29), Σμίλιανιτς (17), Σάνκοβιτς (19), Πίνο (8), Παρόντι (10), Μάκος (14), Μαγέβσκι (7), Λιολίδης (11), Κλίμεκ (13), Καραχάλιος (23), Βιδάλης (16) και Πορτόλιο.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Δυνατό φιλικό δίνει σήμερα ο «Γηραίος», στην Πολίχνη, με αντίπαλο την Παρτιζάν Βελιγραδίου που έχει προπονητή τον Λόταρ Ματέους. O Εντερσον Φοφόνκα έχει θλάση και θα μείνει περίπου 15 ημέρες εκτός αγώνων.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Στο Καρπενήσι βρίσκεται από χθες ο Ερικ Λίνκαρ. O Ρουμάνος μέσος θ΄ αγωνιστεί στην ομάδα των A. Λιοσίων για ένα χρόνο, δανεικός από τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΟ: Χωρίς τους τραυματίες Ζουτάουτας, Σανμαρτεάν και Μικαέλσεν είναι πιθανό να παίξουν αύριο οι «πράσινοι» εναντίον της Σοσό, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι τους πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα.

ΜΠΑΣΚΕΤ: O 27χρονος Σέρβος Αλεξάντερ Σμίλιανιτς υπέγραψε στο Μαρούσι και ο Μάνθος Σοφογιάννης στον Ιωνικό Ν.Φ.

ΜΠΑΓΕΡΜ.: O σύλλογος της Βαυαρίας απέκτησε τον Ρόι Μακάι αντί του ποσού των 21 εκατ. ευρώ.

ΤΣΕΛΣΙ: Με τα χρώματα της αγγλικής ομάδας θα συνεχίσει ο Ουίλιαμ Γκαλάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή