Στο Ηράκλειο θα γίνει η στέψη

Στο Ηράκλειο θα γίνει η στέψη

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι «βασίλισσες» και οι «βασιλιάδες» της ελληνικής άμμου θα αναδειχθούν στο Ηράκλειο στο τελευταίο τουρνουά του πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, που αρχίζει σήμερα στην κρητική πόλη. Το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος είναι στραμμένο στα γυναικεία παιχνίδια, καθώς για πρώτη φορά οι Καραντάσιου – Σφυρή κινδυνεύουν να χάσουν το «στέμμα» τους από τις νεαρές, αλλά πολύ ταλαντούχες, Κουτρουμανίδου – Αρβανίτη. Οι «μικρές» έχουν πλασαριστεί στη 17η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ οι Καραντάσιου και Σφυρή βρίσκονται στην 27η. Στη διοργάνωση θα πάρει μέρος και η τρίτη εθνική ομάδα των Νικολαΐδου – Τσιαρτσιάνη (43ες).

Στο τελικό τουρνουά μετέχουν απ’ ευθείας στο κυρίως ταμπλό οι οκτώ καλύτερες ομάδες της γενικής βαθμολογίας, σε άνδρες και γυναίκες. H εθνική ομάδα ανδρών (Μιχαλόπουλος – Μπελιγράτης), η οποία δεν κατάφερε να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά της Πορτογαλίας, δεν θα πάρει μέρος, με την αιτιολογία ότι αγωνίζεται σε τουρνουά του εξωτερικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή