Απέκλεισε τις μεταγραφές

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ορθά κοφτά, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ξέκοψε από τους οπαδούς της AEK τα όνειρα για μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, είτε πρόκειται για το… κερασάκι στην τούρτα (Λυμπερόπουλος) είτε αφορούν στην κάλυψη των άμεσων αναγκών που προέκυψαν με τους σοβαρούς τραυματισμούς του Λάκη και του Πετκόφ. «Πολύ θα ήθελα να έχω τον Λυμπερόπουλο, έναν πολύ καλό παίκτη που κάθε ομάδα θα τον ήθελε, δεν μπορώ, όμως, να δημιουργήσω περισσότερα προβλήματα στην AEK, όταν υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν πάρει ακόμα χρήματα», δήλωσε ο Ντούσκο στον Σούπερσπορ FM και προανήγγειλε ότι τα κενά των τραυματισμένων παικτών, ελλείψει πόρων, θα καλυφθούν εκ των έσω: «Είμαι βέβαιος ότι έχουμε στο ρόστερ μας παίκτες που μπορούν να καλύψουν με επιτυχία κάθε κενό. H AEK έχει πολλούς παίκτες αξιόλογους». Ολα αυτά ειπώθηκαν λίγες ώρες προτού δύο βασικοί παίκτες της AEK οδηγηθούν στο χειρουργείο. O Βασίλης Λάκης πέρασε πρώτος αυτή τη δοκιμασία, όταν οι εξετάσεις που έκανε το πρωί έδειξαν ότι έχει σοβαρό πρόβλημα στην ωμοπλάτη και δεν ήταν καλό να χαθεί κι άλλος χρόνος. Κλήθηκε εσπευσμένα ο Λάκης Νικολάου (ήλθε με ελικόπτερο από την Ιο στην Αθήνα) και χειρούργησε το απόγευμα τον διεθνή μέσο με επιτυχία. O Λάκης θα μείνει εκτός αγώνων περίπου δύο μήνες. Το ίδιο διάστημα θα απουσιάσει και ο Πετκόφ. O Βούλγαρος διεθνής έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς και βρίσκεται στη Γερμανία, για να χειρουργηθεί από συμπατριώτη του γιατρό.

– Με τον τεχνικό διευθυντή της Γκρασχόπερς να την παρακολουθεί και τον Τσιάρτα να παίζει δεξί χαφ, η AEK νίκησε εκτός έδρας 3-1 (18΄ Τσιάρτας, 42΄, 62΄ Γεωργάτος – 75΄ Ρας). Παρά τα πολλά γκολ, το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό και οι δύο ομάδες έδειξαν αρκετές αδυναμίες, κυρίως στον αμυντικό τομέα.

– Ανέβαλε για την Παρασκευή την άφιξή του ο Ράιτ (ήταν να έλθει αύριο).

– Την επιθυμία του να επιστρέψει στην εθνική ομάδα εξέφρασε (μέσω της EPA ΣΠΟΡ) ο Γεωργάτος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή