ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΛΗΡΩΣΗ: Με το χωρίς θεατές ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός ξεκινά (πλην απροόπτου στις 24 Αυγούστου) το νέο πρωτάθλημα. Τα άλλα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής: Αιγάλεω – AEK, Ιωνικός – Καλλιθέα, Ακράτητος – Αρης, Ηρακλής – ΟΦΗ, Προοδευτική – Χαλκηδόνα, ΠΑΟ – Σκόντα Ξάνθη και Πανιώνιος – Πανηλειακός. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός παίζουν στην 11 αγωνιστική, AEK – Παναθηναϊκός την 4η, AEK – Ολυμπιακός την 8η και ΠΑΟΚ – Αρης τη 15η.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Με τα ερυθρόλευκα χρώματα θα αγωνίζεται την προσεχή περίοδο ο Βαγγέλης Σκλάβος. O 26χρονος φόργουορντ έπαιζε στον Πανιώνιο.

ΠΟΛΟ: Τα πάνω κάτω έφερε χθες η εθνική μας ομάδα, στον τελευταίο της αγώνα στην α΄ φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων, στην Κωνσταντινούπολη. Εχανε από την Ισπανία 3-6 λίγο πριν από τη λήξη του τρίτου επταλέπτου, αλλά ισοφάρισε 7-7 και πέρασε στον όμιλο των οκτώ, με έναν βαθμό, όπως η Ισπανία. Στη β΄ φάση, αντίπαλοί της θα είναι οι Ουγγαρία (2 β.) και Ρωσία (0). Αγωνίστηκαν οι Στακιάς, Λιοτσάκης, Δελακάς 1, Δικαίος, Νάκος, Κωνσταντόπουλος, Μυλωνάκης 3, Καρούτζος 2, Μαυρέλος, Εμμανουηλίδης, Φουντούλης 1, Δουδέσης, Κουρουπάκης.

Ο ΙΩΝΙΚΟΣ απέκτησε τον ποδοσφαιριστή Γ. Βουρεξάκη, που είχε μείνει ελεύθερος από τον Απόλλωνα. O Βουρεξάκης (26 ετών) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνων.

ΒΟΛΕΪ: Να χωρίσουν, ενδέχεται, οι δρόμοι του Αντώνη Τσακιρόπουλου με τον Ολυμπιακό. O διεθνής κεντρικός μπλοκέρ δεν συμφωνεί με τις προτάσεις του Ολυμπιακού και συζητεί με τον ΠΑΟΚ.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: H εθνική ομάδα παίδων ηττήθη με 22-32 από την αντίστοιχη της Γαλλίας, την πρώτη ημέρα του Ολυμπιακού Φεστιβάλ Νεότητας, που διεξάγεται στο Παρίσι.

ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ: Φυλάκιση τριών χρόνων και τεσσάρων μηνών επέβαλε δικαστήριο του Μπόχουμ σε Γερμανό χούλιγκαν, για επίθεση κατά Γάλλου αστυνομικού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του 1998.

INTEP: O Σέρτζιο Κονσεϊσάο έφυγε από την ιταλική ομάδα, κάτι που ίσως ευνοήσει τον Γιώργο Καραγκούνη αφού ο Ελληνας διεθνής μπορεί να καλύψει το κενό που αφήνει ο Πορτογάλος.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Εκτός γηπέδων θα μείνει για άγνωστο χρονικό διάστημα ο Γερμανός Κρίστιαν Τσίγκε, ο οποίος θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση στον αριστερό μηρό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή