Επι Σκοπον

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΕΣΑ σ’ αυτό το… ποδοσφαιρικό μεταγραφικό παζάρι, περνάνε απαρατήρητες επιτυχίες των αθλημάτων μας, επιτυχίες που μας προϊδεάζουν για πολύ καλές εμφανίσεις στους Ολυμπιακούς της Αθήνας.

ΠΟΛΟ, στίβος, κολύμβηση και πολλά άλλα αθλήματα δείχνουν να έχουν μπει στην ευθεία εν όψει του 2004. Γεγονός που δεν θα πρέπει πλέον να περνάει στα… ψιλά των εφημερίδων και να το θυμούνται τα κανάλια, όταν υπάρχουν μόνο ρεκόρ και μετάλλια.

ΤΟ EXOYME ξαναγράψει. Οι Αγώνες θα έχουν επιτυχία μόνο αν είναι γεμάτα τα στάδια. Και για να είναι γεμάτα τον Αύγουστο του 2004, είναι αναγκαίο να υπάρχουν αθλητές μας που θα έχουν ελπίδες για διάκριση.

ΦΥΣΙΚΑ οι φίλαθλοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι επιτυχία σε Ολυμπιακούς δεν είναι μόνο το… χρυσό μετάλλιο. Διότι έτσι φαίνεται να το… βλέπουμε οι Ελληνες.

ΚΑΙ θα είναι κρίμα ένας αθλητής μας ή μία ομάδα μας να ξεπερνάει τον εαυτόν της και να θεωρηθεί αποτυχία επειδή δεν ανέβηκε στο βάθρο.

ΣΕ ΛΙΓΟ αρχίζουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομάδων μας, το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Δυστυχώς θα είναι πάλι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, σε αντίθεση με τις προσπάθειες των ομάδων που θα τις δούμε στους Ολυμπιακούς.

ΤΟ NA τις θυμηθούμε τον Ιούλιο του 2004 είναι ό,τι χειρότερο γι’ αυτές και τους αθλητές τους. Είναι απαραίτητο, από τώρα, οι φίλαθλοι να τις αγκαλιάσουν, να χειροκροτήσουν τις επιτυχίες τους και να τους δώσουν κουράγιο εν όψει του 2004.

Το ΜΕΓΑΛΟ κέρδος που θα πρέπει να έχει ο ελληνικός αθλητισμός μετά τους Ολυμπιακούς θα είναι να γεμίζουν τα στάδια όχι μόνο στα ντέρμπι ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ, αλλά και σε αθλήματα που έως σήμερα θεωρούνταν… μικρά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή